Αργύρης Αγγέλου: Γιατί δεν έπαιξε στο σήριαλ του κολλητού του; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:53
24/9/2015

Αργύρης Αγγέλου: Γιατί δεν έπαιξε στο σήριαλ του κολλητού του;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Αργύρης Αγγέλου έπαιξε με τον Γιώργο Καπουτζίδη στις «Σαββατογνενημένες» όπου είχαν δεύτερους πλην χαρακτηριστικούς ρόλους, ενώ στο «Παραπέντε» έγινε το μεγάλο μπαμ όπου κρατούσαν τους δύο αντρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Στην «Εθνική Ελλάδος», όμως, η οποία αποτελεί την τρίτη τηλεοπτική σειρά του Καπουτζίδη ο Αγγέλου δεν παίζει οπότε θα μπορούσε να αναρωτηθεί κανείς εάν θα ήθελε ο ηθοποιός να τριτώσει το καλό ή όχι.

 

Ο ίδιος έδωσε την απάντηση λέγοντας τα ακόλουθα:

«Εγώ είμαι από τους πρώτους που διάβασε το σενάριο της Εθνικής Ελλάδος και είμαι και από τους πρώτους που ήξερα την ιδέα, όταν ακόμα ο Γιώργος το σκεφτόταν για ταινία. Δεν τέθηκε ποτέ θέμα να είμαι.

Όταν δύο άνθρωποι γνωρίζονται τόσο καλά, έχουν δουλέψει τόσο όμορφα κι έχουν επικοινωνήσει τόσο πολύ, από τη μεριά μου νιώθω ευλογημένος που έχω συμμετάσχει σε δύο υπέροχες δουλειές και από την άλλη θα ήμουν ο πιο αχάριστος άνθρωπος του κόσμου να διαπραγματευόμουν μέσα μου το αν έπρεπε να είμαι και στην Εθνική Ελλάδος ή όχι.

Το στήριξα, το διάβασα, του είπα τη γνώμη μου, το παρακολούθησα φανατικά και το τελευταίο πράγμα που μου πέρασε από το μυαλό είναι το αν θα είμαι σε αυτή τη δουλειά».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ