Απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor: Αποχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη; [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:43
26/4/2017

Απρόσμενη εξέλιξη στο Survivor: Αποχώρησε η Ευριδίκη Βαλαβάνη; [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αν και δεν είναι η πρώτη φορά που ακούγεται μία τέτοια φήμη γύρω από την Ευριδίκη Βαλαβάνη, παρουσιάζει πάντα ενδιαφέρον αφού έχει να κάνει με το Survivor και σήμερα Τετάρτη 26 Απριλίου την επανέφερε η Κλεοπάτρα Πατλάκη μέσα από το La Biri Biri. 

Η δημοσιογράφος είπε πως έχει αντικρουόμενες πληροφορίες από δύο πηγές με τη μία πηγή της να της έχει μεταφέρει πως η Ευριδίκη Βαλαβάνη αποχώρησε από το Survivor και την άλλη πηγή της να της έχει πει ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. 

Ο λόγος της αποχώρησης; Η Ευριδίκη φέρεται να έχει ενημερωθεί και σε αυτό ίσως να βοήθησε το πάρτι της Ένωσης όπου οι παίκτες ήρθαν σε επαφή με πολύ κόσμο οπότε δεν αποκλείεται να ενημερώθηκαν για τη διάθεση του κόσμου απέναντί της. 

Επίσης, μην ξεχνάμε ότι στο κουίζ των ερωτήσεων η Ευριδίκη είχε πει την ατάκα «πάλι θα παίζω παντού», η οποία δε θεωρήθηκε τυχαία αφού η ίδια είναι «παιδί του ΣΚΑΪ» όπως είπε και η Πατλάκη οπότε δεν αποκλείεται να έχει ενημερωθεί για το κλίμα που έχει δημιουργηθεί απάναντί της.

Η δημοσιογράφος του La Biri Biri είπε χαρακτηριστικά και με -δικαιολογημένη- επιφύλαξη: 

«Υπάρχει πολύ έντονη φημολογία για μία ακόμα αποχώρηση από το Survivor και φωτογραφίζουν όλοι την Ευριδίκη. Οι πληροφορίες είναι αντικρουόμενες. Να πούμε ότι υπάρχουν πηγές που λένε ότι η Ευρυδίκη εδώ και μία εβδομάδα είναι έξω και υπάρχει και μια άλλη πηγή που λέει “παιδιά δεν υπάρχει αποχώρηση”. Εμείς σας τα λέμε, εσείς διαλέξτε τι θέλετε να πιστέψετε. Υπάρχουν φήμες εδώ και καιρό για την αποχώρηση της Ευριδίκης. Χθες άτομο συγκεκριμένο και πολύ αξιόπιστο μου είπε ότι έχει βγει η Ευρυδίκη και είναι έξω, αλλά η δική μου πηγή μου λέει ότι δεν υπάρχει αποχώρηση. Μένει να δούμε τι θα δούμε.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ