Αποχώρηση με συγκλονιστική αποκάλυψη στο J2US! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:18
29/5/2014

Αποχώρηση με συγκλονιστική αποκάλυψη στο J2US!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη μεγάλη ανατροπή είχαμε στο 9Ο live του Just the 2 of us, αφού από το show αποχώρησε ένα από τα μεγάλα φαβορί. 

Ο Μίνως Θεοχάρης και η Κόρτνεϊ Πάρκερ, προς μεγάλη έκπληξη όλων, ήταν το ζευγάρι εκείνο που έφυγε από το J2US. Τα δύο φαβορί ήταν υποψήφια προς αποχώρηση με τον Ιβάν Σβιτάιλο και την Έλενα Τσαγκρινού, οι οποίοι είχαν συγκεντρώσει χαμηλή βαθμολογία.

 

Ο κόσμος, όμως, αποφάσισε ο σέξι Κριμαίος να παραμείνει στο παιγνίδι και ο Μίνως να δει την πόρτα της εξόδου. Μάλιστα, η Ζέτα Μακρυπούλια, όταν ανακοίνωσε την αποχώρηση σχολίασε: «Μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να ανακοινώσω τα αποτελέσματα σήμερα». Ωστόσο, τη μεγαλύτερη αίσθηση προκάλεσε η προσωπική αποκάλυψη που έκανε ο αγαπημένος ηθοποιός κατά την αποχώρηση του, στέλνοντας το δικό του μήνυμα εναντίον της κακοποίησης.

Ο Θεοχάρης αποκάλυψε από τη σκηνή του J2US ότι πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια.  «Θα ήθελα να σταθώ σε κάτι πιο σημαντικό. Εγώ είμαι ένα παιδί που έχω μεγαλώσει με έναν πολύ συγκεκριμένο τρόπο και που δέχτηκα πάρα πολύ ψυχολογική βία στα παιδικά μου χρόνια στο σχολείο και το ότι έχω βρεθεί μέχρι εδώ για μένα σημαίνει κάτι. Θέλω απλά να πω σε όποιο παιδί δέχεται οποιαδήποτε βία στο σχολικό του περιβάλλον ότι του αφιερώνω τις εμφανίσεις μου εδώ» είπε και συγκίνησε τους πάντες με τα λόγια του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ