Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:47
25/6/2015

Αποχώρηση - βόμβα από τον ΑΝΤ1!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί οι σταρ της ψυχαγωγίας στον ΑΝΤ1 να ανανεώνουν ο ένας μετά τον άλλο τα συμβόλαια τους, για τρία χρόνια στις περισσότερες περιπτώσεις, και να το γιορτάζουν με τούρτες, όμως, το κανάλι τους τελευταίους μήνες είναι…. καζάνι που βράζει.

Οι αποχωρήσεις συνεχίζονται ενώ και οι φήμες για επικείμενες απολύσεις, έχουν δημιουργήσει ένα βαρύ κλίμα.Μετά τη το τέλος της συνεργασίας με την Εύη Φραγκάκη και των δημοσιογράφων του αθλητικού τμήματος, Μιχάλη Τσώχου και Νίκου Δελεγραμμάτικα, ήρθε ακόμα μία – ηχηρή ετούτη τη τα φορά – αποχώρηση: Ο διευθυντής ειδήσεων του καναλιού, Ανδρέας Παναγόπουλος αποτελεί παρελθόν από τον ΑΝΤ1.

Τα σενάρια και οι φήμες έδωσαν και πήραν, ωστόσο, και οι δύο πλευρές διαρρέουν ότι το διαζύγιο ήταν συναινετικό και «βελούδινο». Μάλιστα, σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παναγόπουλος αποχώρησε οικειοθελώς εδώ κι έναν μήνα, ενώ θα παραμείνει στο πόστο του μέχρι το τέλος του μήνα, προκειμένου να γίνει ομαλά η παράδοση στον αντικαταστάτη του. Και  σύμφωνα με όσα ακούγονται έχει ήδη βρει δουλειά σε άλλον τηλεοπτικό σταθμό

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ