Αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος από τον Ant1 | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:47
24/7/2015

Αποχώρησε ο Γιάννης Λάτσιος από τον Ant1

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σα βόμβα έσκασε η πληροφορία ότι ο Γιάννης Λάτσιος αποχωρεί για ακόμα μία φορά από τον Ant1 με το κανάλι να εκδίδει την ακόλουθη ανακοίνωση μέσα από την οποία μεταξύ άλλων τον ευχαριστεί για την πολύχρονη συνεργασία:

«Μετά από 15 χρόνια δημιουργικής και επιτυχημένης συνεργασίας ο ΑΝΤΕΝΝΑ και ο Γιάννης Λάτσιος, Γενικός Διευθυντής Προγράμματος του Σταθμού, αποφάσισαν από κοινού την λήξη της συνεργασίας τους.

Στο διάστημα της θητείας του, ο Γιάννης Λάτσιος προχώρησε στην δημιουργία σημαντικών, καινοτόμων  προγραμμάτων και συνεργασιών που επί σειρά ετών έφεραν το σταθμό στην κορυφή της τηλεθέασης. Η παρουσία του συνδυάστηκε ιδιαίτερα με τα επιτυχημένα, σύγχρονα, διεθνή formats , την ανάδειξη προσώπων στον ψυχαγωγικό τομέα, όπως και την επανατοποθέτηση σε νέα δεδομένα του τομέα της  μυθοπλασίας στο κανάλι.

Ο ΑΝΤ-1 ευχαριστεί θερμά τον Γιάννη Λάτσιο για όσα προσέφερε και του εύχεται κάθε επιτυχία στα μελλοντικά του σχέδια».

Να θυμίσουμε ότι το 2005 υπήρξε μια μεγάλη χρονική περίοδος κατά την οποία ο Γιάννης Λάτσιος και πάλι είχε αποχωρήσει από το σταθμό για να πάει στον Alpha και στη συνέχεια τράβηξε εκεί και την τότε σύζυγό του, Ελένη Μενεγάκη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ