Αποχωρεί από τον ANT1 η Δούκισσα Νομικού - Το συγκινητικό, δημόσιο αντίο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:25
4/4/2019

Αποχωρεί από τον ANT1 η Δούκισσα Νομικού - Το συγκινητικό, δημόσιο "αντίο"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η δημοφιλής παρουσιάστρια και μοντέλο περιμένει το δεύτερο παιδί της.

Με μία ανάρτηση στα social media ανακοίνωσε η Δούκισσα Νομικού ότι αποχωρεί από την οικογένεια του ΑΝΤ1 ύστερα από 8 χρόνια συνεργασίας.

Αφορμή στέκεται, όπως διαβάζουμε, η δεύτερη εγκυμοσύνη της, την οποία μόλις πριν από λίγες μέρες ανακοίνωσε καθώς σε αυτή τη φάση θέλει να αφιερώσει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί στην οικογένειά της.

Λόγια τρυφερά μοιράστηκε η Δούκισσα Νομικού ευχαριστώντας ιδιαίτερα τον Θοδωρή Κυριακού για τη συνεργασία.

Ιδού τι έγραψε συγκεκριμένα και το Post της.

 

 

Μετά από 8 χρόνια στην οικογένεια του Αντ1, ήρθε η στιγμή να αποχαιρετήσω και να ευχαριστήσω τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκα μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Να τους ευχαριστήσω για όσα ονειρευτήκαμε, ζήσαμε, μοιραστήκαμε, καταφέραμε μαζί. Και ήταν πολλά και διαφορετικά! Ένα από καρδιάς ευχαριστώ προσωπικά στον Θοδωρή Κυριακού για την εμπιστοσύνη, την πίστη, την έμπρακτη υποστήριξή του όλα αυτά τα χρόνια. Αυτή την περίοδο επέλεξα να απέχω από την τηλεόραση αφού έχω την ευλογία να ζω την μαγεία της εγκυμοσύνης για δεύτερη φορά στη ζωή μου. Βέβαια, πρώτα ο Θεός, σε λίγο καιρό θα επανέλθω στη δική μας μαγική μοναδική επικοινωνία. Στη σχέση που έχουμε χτίσει 12 χρόνια τώρα. Μου έχει λείψει η τηλεοπτική μας ανταλλαγή ενέργειας και επικοινωνίας. Χαίρομαι όμως που με καταλαβαίνετε, χαίρομαι που με αγαπάτε. Χαίρομαι για τα αμέτρητα υπέροχα καθημερινά μηνύματα σας. Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια αγκαλιά αγάπης. Δούκισσα 😊🙏❤

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ