Αποκλειστικό: δε γέννησε η Ελένη, είναι σπίτι & ξεκουράζεται! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
20:41
25/3/2015

Αποκλειστικό: δε γέννησε η Ελένη, είναι σπίτι & ξεκουράζεται!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο κακός χαμός γίνεται τις τελευταίες ώρες με τη "γέννα" της Ελένης Μενεγάκη, αφού το ένα μετά το άλλο σάιτ θέλει την παρουσιάστρια να γέννησε το τέταρτο παιδί της!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Μάλιστα, δίνουν την πληροφορία ότι ο δεύτερος γιος της ήρθε στον κόσμο λίγο πριν τις 8 το απόγευμα. Ωστόσο, οι δικές μας αποκλειστικές πληροφορίες εντός του μαιευτηρίου, θέλουν την Ελένη όχι μόνο να ΜΗΝ γέννησε, αλλά να μην έχει περάσει καν την πόρτα του! 

Εξάλλου, κανείς δεν την έχει δει σε αυτό. Η παρουσιάστρια πράγματι αναμένεται να φέρει στον κόσμο το τέταρτο παιδάκι της από μέρα σε μέρα, ωστόσο, αν και στο διαδίκτυο επιμένουν ότι το baby boom έγινε πριν λίγη ώρα, το μωρό δεν ήρθε ακόμα! 

Αξίζει να σημειωθεί ότι έξω από το ΙΑΣΩ την έχουν "στήσει" δεκάδες τηλεοπτικά συνεργεία και φωτογράφοι και γενικά επικρατεί ο κακός χαμός. Πανικός έχει δημιουργηθεί και στο Twitter, όπου οι followers της τής εύχονται για το μωρό! 

Στα δημοσιεύματα που κυκλοφορούν αναφέρεται ότι η Ελένη γέννησε με προγραμματισμένο ραντεβού, αλλά κάτι τέτοιο δεν προκύπτει. Εξάλλου, η ίδια την Τρίτη (24/3) ανανέωσε το ραντεβού της για σήμερα. Δε μένει τώρα να δούμε αν επιβεβαιωθεί η αποκλειστική πατέντα: το Λενιώ να ξεκουράζεται στο σπίτι της και άλλοι να την... ξεγεννάνε στο μαιευτήριο!

Όχι τίποτε άλλο, αλλά με τις τόσες φορές που έχουν "ξεγεννήσει" τη Μενεγάκη, στο τέλος θα την πάθει σαν το βοσκό... θα γεννήσει και κανείς δεν θα το πιστεύει!!! Αυτή είναι η δεύτερη φορά, που το διαδίκτυο... ξεγεννάει την παρουσιάστρια. Ωστόσο, το Womenonly και πάλι δεν έπεσε στην παγίδα και τη... γοητεία του copyright αναδημοσιευοντας μία πληροφορία, χωρίς αυτή να έχει διασταυρωθεί. 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ