Αποκάλυψη-σοκ(ι): Λιάγκας και Σκορδά κοιμούνται χώρια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:44
12/11/2013

Αποκάλυψη-σοκ(ι): Λιάγκας και Σκορδά κοιμούνται χώρια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τελικά, έχει τα καλά του να έχεις στην τηλεόραση ζευγάρια. Μαθαίνεις τα οικογενειακά τους, ενίοτε και τα πολύ οικογενειακά τους. 

 Και ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τρίτης είπε να μας απαλλάξει από τον κόπο να… κοιτάξουμε από την κλειδαρότρυπα του σπιτιού τους, ανοίγοντας… διάπλατα την πόρτα της κρεβατοκάμαρας τους. Κι αυτό, διότι ο παρουσιαστής αποκάλυψε στην εκπομπή ότι με την Φαίη Σκορδά κοιμούνται χώρια!!!

Με αφορμή αγώνα τένις ο Λιάγκας αποκάλυψε ότι με τη σύζυγο δεν κοιμούνται μαζί, αφού αυτός πιάνει τον καναπέ κι εκείνη κοιμάται με το γιο τους. «Μαζί μένουμε, αλλά κοιμόμαστε χώρια. Σας έδωσα και είδηση τώρα. Η Φαίη κοιμάται με τον Γιάννη» είπε και η σύζυγος από δίπλα τα έχασε, προσπαθώντας να τα μπαλώσει.

Το πάνελ άρχισε τα πειράγματα με τον παρουσιαστή να τα μαζεύει στη συνέχεια, λέγοντας ότι δε συμβαίνει πάντα αυτό και ότι πηγαίνει και στο κρεβάτι τους. Και στο τέλος είπε πως ούτως ή άλως η Φαίη μόνη δεν κοιμάται. Ωραία πράγματα. Άντε την επόμενη φορά να έχουμε και πιο spicy αποκαλύψεις. Αφού μάς έμπασαν στην κρεβατοκάμαρα τους......

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ