Αποκάλυψη Ρώμα για Κωνσταντίνου και Ελένης: «Η Ράντου δεν τους ήθελε... Πάτησα πόδι»! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:30
10/10/2018

Αποκάλυψη Ρώμα για Κωνσταντίνου και Ελένης: «Η Ράντου δεν τους ήθελε... Πάτησα πόδι»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τι να πει κανείς για τη σειρά «Κωνσταντίνου και Ελένης» που προβάλλεται ακόμη και σήμερα με μεγάλη επιτυχία από τον ΑΝΤ1. 

Ο δημιουργός Χάρης Ρώμας από τον οποίο έχει ζητηθεί αρκετές φορές στο παρελθόν να την επαναφέρει με νέα επεισόδια, μιλώντας στο περιοδικό DownTown και τους Πάνο Ζόγκα, Φανή Πλατσατούρα και Νάνσυ Φαφούτη έκανε αποκαλύψεις για το τι συνέβαινε παρασκηνιακά και κυρίως στη διαδικασία επιλογής των υπολοίπων προσώπων. Όπως είπε ο Χάρης Ρώμας, η Ελένη Ράντου ζήτησε να έχει  λόγο στη επιλογή των προσώπων. Αυτό έγινε αποδεκτό όμως υπήρξαν έντονες διαφωνίες μεταξύ τους. 

Δείτε ακόμη: Ε ποτέ! Η Νατάσα Καλογρίδη ντύθηκε... τσολιάς και έρχεται με αέρα επανάστασης! [Video]

Όλα όσα είπε: 

Η Ελένη μου ζήτησε να έχει λόγο σε όλη τη διαδικασία. Να μην παίζει απλώς. Το δεχτήκαμε γιατί ήταν πολύ ουσιαστικός παράγοντας επιτυχίας. Άλλωστε, είναι και ένας άνθρωπος που δεν μπορείς να του πεις «όχι».

Στο καστ αποφασίζαμε και οι τρεις. Δηλαδή εγώ, η Ελένη και η Άννα Χατζησοφιά. Πολλές φορές διαφωνούσαμε. Συμφωνήσαμε απόλυτα όμως στη Μαρία Λεκάκη και με αυτό το σίριαλ έκανε καριέρα. Έγινε η Γκαρσόνα Βου όλης της Ελλάδας. Και αμέσως μετά έγινε πρωταγωνίστρια στην Νταντά. Σε οντισιόν επίσης ανακαλύψαμε και την Καλλιρόη Μυριαγκού που έπαιξε τη Ματίνα Μανταρινάκη, που τη φώναζαν Ταπεινό Χαμομηλάκι. Εγώ ενθουσιάστηκα. Η Ελένη, η Άννα και ο σκηνοθέτης Κώστας Λυχναράς δεν την ήθελαν. Οι οντισιόν της ήταν πολύ κακές, αλλά εγώ έβλεπα πως μπορούσε αυτό το κάπως ατσούμπαλο πλάσμα να δημιουργήσει ένα ρόλο. Μου είπε ο σκηνοθέτης: «Θα καταστραφείς αν τη φέρεις». Ευτυχώς, δεν τον άκουσα.

Η μόνη μεγάλη διαφωνία στο καστ που είχαμε με την Ελένη ήταν για τον Βασίλη Κούκουρα. Δεν τον ήθελε καθόλου κι εκεί εγώ πάτησα πόδι και είπα «θα τον πάρουμε». Και έκανε μοναδική επιτυχία. Αυτή ήταν η μεγάλη μας διαφωνία με την Ελένη. Το λέω για πρώτη φορά ανοιχτά, γιατί όλα έχουν λυθεί και δεν υπάρχουν πια παρεξηγήσεις.

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ