Αποκάλυψη! Η Ναταλία συζητάει τα νούμερα τηλεθέασης με την... Ελένη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:34
20/1/2016

Αποκάλυψη! Η Ναταλία συζητάει τα νούμερα τηλεθέασης με την... Ελένη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από την αρχή της σεζόν η Ελένη Μενεγάκη κι η Ναταλία Γερμανού είναι αντίπαλες αφού παίζουν την ίδια ώρα καθημερινά στη μεσημεριανή ζώνη με την πρώτη να κερδίζει στη μάχη της τηλεθέασης.

Ωστόσο, η Ναταλία δεν πτοείται και συνεχίζει την προσπάθεια να χτίσει τη μεσημεριανή ζώνη του Epsilon και σε συνέντευξή της στον Ελεύθερο Τύπο μίλησε τόσο για την Ελένη με τα καλύτερα λόγια όσο και για την τηλεθέαση.

«Δεν μπήκα καθόλου με το άγχος αυτό. Και αυτό για δύο λόγους. Ο πρώτος λόγος είναι ότι είχα απόλυτη επίγνωση της κατάστασης και φυσικά δεν μπαίνω σε καμία μάχη.

Η λέξη «μάχη» δεν υπήρχε στο μυαλό μου, ούτε στο πίσω μέρος ούτε στο μπροστά. Μπήκα με το σκεπτικό να παρουσιάσω μια νέα εκπομπή, σε μια καινούργια ζώνη, σε ένα νέο κανάλι, που μέχρι πρότινος απλώς δεν υπήρχε.

Ο δεύτερος λόγος που δεν είχα αυτή την αγωνία είναι ότι βρίσκομαι σε ένα κανάλι που σε κανέναν από τους παρουσιαστές του δεν έχει δημιουργήσει αυτό το άγχος της τηλεθέασης και δεν έχει βάλει ποτέ το μαχαίρι στο λαιμό να μας πει «τι νούμερα είναι αυτά που κάνετε»...

Όλοι μας γνωρίζουμε ότι το κανάλι αυτό τώρα «χτίζει» τις ζώνες του, τώρα διαμορφώνει το δικό του μέλλον».

 

Και συνέχισε ως προς την «αντίπαλο» Ελένη:

«Δεδομένου, λοιπόν, ότι εγώ είχα επίγνωση αυτών των δύο καταστάσεων, ποτέ δεν πήγα να πολεμήσω κανέναν και να ριχτώ σε καμία μάχη εναντίον κανενός.

Είχα αυτή την ηρεμία και αυτή τη χαλαρότητα του «πάμε να κάνουμε μια καλή εκπομπή, πολύ διαφορετική από όλες τις άλλες της ζώνης και αρκετά διαφορετική από αυτή της one women show της Ελένης Μενεγάκη και αρκετά διαφορετική από την κοινωνική εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη».

Επίσης, μου φαίνεται τραγελαφικό να διαβάζω σε κάποια sites «η μάχη της Ναταλίας και της Ελένης έβγαλε νικήτρια την τάδε». Γελάμε πολύ με αυτό, και εγώ και η Ελένη, γιατί το συζητούσαμε τις προάλλες που συναντηθήκαμε.

Είναι πολύ αστείο και νομίζω ότι γελάει και ο κόσμος με αυτό. Αυτό το διαβάζουν μόνο αυτοί που το γράφουν στο συγκεκριμένο site».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ