Αποκάλυψη: Είχαν ξεγραμμένο το Ρέμο - Η μεγάλη ανατροπή στο Voice! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:13
22/6/2015

Αποκάλυψη: Είχαν ξεγραμμένο το Ρέμο - Η μεγάλη ανατροπή στο Voice!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Με τον τελικό του Voice ασχολήθηκαν στο Πρωινό τη Δευτέρα (23/6), όπου ο Αντώνης Ρέμος ήταν ο μεγάλος νικητής coach και ο Κώστας Αγέρης η νέα "φωνή" της Ελλάδας! 

Και κάπου εκεί ο Γιώργος Λιάγκας προχώρησε σε παρασκηνιακές αποκαλύψεις, λέγοντας ότι είχαν ξεγραμμένο το Ρέμο και ο ίδιος ήταν καταρρακωμένος!

 

«Είχε δημιουργηθεί μια αίσθηση πως η πιο δυνατή ομάδα ήταν αυτή του Μιχάλη Κουινέλη. Τον Ρέμο τον είχαν ξεγραμμένο! Ο Ρέμος λοιπόν ερχόταν καταρρακωμένος στα γυρίσματα γιατί τον γλεντούσαν κανονικά η Δέσποινα Βανδή και ο Stavento, που αθροιστικά αν το δεις είχαν τις καλύτερες ομάδες!» αποκάλυψε αρχικά.

 

Και πρόσθεσε:  «Ο Μιχάλης Κουινέλης έκανε συνεχόμενα λάθος επιλογές και τώρα που τελείωσε το παιχνίδι μπορώ να το πω! Θα έπρεπε να είναι στον τελικό με την Εύα Τσάχρα. Όλα τα άλλα είναι μπαρμπούτσαλα. Η Τσάχρα θα μπορούσε να σηκώσει έπαθλο. Η Κατερινούλα εξαιρετική φωνή, αλλά δεν είχε ακόμα την προσωπικότητα να πάει στον τελικό. Και γι΄αυτό ήταν με μεγάλη διαφορά τέταρτη σε ψήφους! Ο Αγέρης νίκησε με μεγάλη διαφορά. Ήταν αγέρας… άνεμος και βγήκε χαλαρά».

 

Και στο σημείο αυτό, αποκάλυψε και τη μεγάλη ανατροπή της τελευταίας στιγμής. 

 

«Στην ψηφοφορία μέχρι να ξεκινήσει χθες το show δεύτερος ήταν ο Νεκτάριος Μαλλάς και τρίτη η Βιλανίδη. Φαινόταν λοιπόν ότι πήγαινε για Μαλλά. Η Δέσποινα Βανδή που είναι μια πανέξυπνη γυναίκα, επιχειρηματολόγησε τόσο ωραία πάνω στην Βιλανίδη, κέρδισε και έκλεψε τη δεύτερη θέση από την Μελίνα, επειδή είναι μορφωμένη γυναίκα και ξέρει να επιχειρηματολογήσει! Αφού ο Ρέμος κάποια στιγμή φοβήθηκε αν και ήταν αδιαφιλονίκητο φαβορί», είπε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ