Αποκάλυψη: Αυτή είναι η ηλικία του Παπανώτα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:21
23/11/2015

Αποκάλυψη: Αυτή είναι η ηλικία του Παπανώτα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τα καυστικά σχόλια του Δημήτρη Παπανωτα δεν γλιτώνει σχεδόν κανείς celebrity ή τηλεοπτικό πρόσωπο, αφού ο πανελιστας του Happy day φροντίζει να τους πιάνει όλους στο στόμα του. Ακόμα και τον Γιώργο τον Λιάγκα.

Ωστόσο, εκείνος έκανε την έκπληξη και σε όσα λέει ο Παπανώτας για την αφεντιά του, ο Λιάγκας απαντα με... αγάπη, ενώ αποκάλυψε στις τηλεοπτικές καμερες την ηλικία του! Μετά το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου σε εμπορικό κέντρο, οι δημοσιογράφοι εκτών πολλών άλλων, ρώτησαν το Λιάγκα για τις δηλώσεις του Παπανώτα. 

 

«Τον Παπανώτα τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί ξεκινήσαμε μαζί πριν πολλά χρόνια, στο New channel. Είμαστε συνομήλικοι . Ο Παπανώτας είναι ιστορία της τηλεόρασης. Έκανε την πρώτη lifestyle εκπομπή κι εγώ την πρώτη παραπολιτική εκπομπή. Μας συνδέει αυτή η κοινή πορεία στην τηλεόραση. Εγώ χαίρομαι γιατί είναι εξαιρετικό και εύστοχο το σχόλιό του. Επειδή κι εγώ κάνω σχόλια για άλλους, δεν θέλω να κρίνω τους άλλους που κάνουν. Αυτή είναι η γνώμη του, αν το πιστεύει, καλά κάνει και το πιστεύει. Εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ», είπε.

 

Όσο για την ηλικία του Παπανώτα; Είναι 46 χρόνων, όσο δηλαδή και ο Λιάγκας! 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ