Αποκάλυψη από Αρναούτογλου: Δε θέλει άλλο τα Καρντάσιανς! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:26
30/3/2015

Αποκάλυψη από Αρναούτογλου: Δε θέλει άλλο τα Καρντάσιανς!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή «Σπίτι μου, σπιτάκι μου» ήταν την Κυριακή το πρωί (29/3) ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και ο παρουσιαστής μίλησε για όλα με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μεταξύ άλλων παραδέχτηκε ότι έχει την πολυτέλεια να μη δουλέψει ακόμη και για δύο χρόνια, αν οι προτάσεις που έχει, δεν τον καλύπτουν. Μάλιστα, εξήγησε ότι από το 2008 έχει τη δυνατότητα αυτή, όταν τότε ήταν στο Mega και είχε ζητήσει να διακοπεί το συμβόλαιο του, επειδή δεν ήταν καλά. Εξάλλου, τόνισε ότι δε μπορεί να δουλεύει όταν ο ίδιος δεν αισθάνεται καλά.

 

 

Ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση η δήλωση του ότι δε θα ήθελε να συνεχιστούν τα Καρντάσιανς την επόμενη χρονιά με την ίδια σύνθεση!  «Δεν θα ήθελα να συνεχιστούν Τα καρντάσιανς με αυτή τη σύνθεση. Δεν ξέρω τι θα ήθελα να διαφοροποιηθεί. Νομίζω ότι αυτή η σύνθεση φέτος πρέπει να τελειώσει» δήλωσε χαρακτηριστικά Και να σκεφτείς ότι μαζί του καλεσμένο της Κων/νας Σπυροπούλου ήταν ο Δημήτρης Σταρόβας!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ