Απίστευτο: Τηλεθεατής απείλησε με μήνυση τη Στεφανίδου επειδή κέρδισε αυτοκίνητο! [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
19:27
14/2/2017

Απίστευτο: Τηλεθεατής απείλησε με μήνυση τη Στεφανίδου επειδή κέρδισε αυτοκίνητο! [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνήθως όταν ένας τηλεθεατής κερδίζει ένα δώρο ιδιαίτερα μεγάλης αξίας, δεν κρύβει τη χαρά του, αλλά όχι στην περίπτωση τηλεθεατής της Τατιάνας Στεφανίδου, ο οποίος πριν λίγες ημέρες κέρδισε αμάξι και ήθελε να τους κάνει μήνυση.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Το περιστατικό αφηγήθηκε σήμερα Τρίτη 14 Φεβρουαρίου η παρουσιάστρια στον αέρα της εκπομπής της. 

Όταν τον κάλεσαν από την τηλεφωνική εταιρεία για να του πουν ότι νίκησε, ο άντρας ισχυρίστηκε πως για τον διαγωνισμό είχε τηλεφωνήσει η σύζυγός του κααι το χειρότερο είναι ότι όχι μόνο δεν το πίστευε, αλλά απευθύνθηκε και σε δικηγόρο που απείλησε με μήνυση, ενώ μεταξύ άλλων είπε:

«Μην με ξαναπάρετε ποτέ τηλέφωνο! Η γυναίκα μου είναι τρελή! Ξέρω ότι είστε απάτη! Δεν θα με χρεώσετε, θα σας κάνω μήνυση» και τους έκλεισε το τηλέφωνο!

Τι έγινε στη συνέχεια; Η απάντηση στο βίντεο που ακολουθεί...

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ