Απίστευτο: Σέξι ηθοποιός έγινε καναλάρχισα στην Ιταλία! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:28
16/3/2016

Απίστευτο: Σέξι ηθοποιός έγινε "καναλάρχισα" στην Ιταλία!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Υπήρξε από τις σέξι παρουσίες της δεκαετίας του 90 και του 2000, με συμμετοχές σε πολλά πετυχημένα σήριαλ, αλλά και ψυχαγωγικές εκπομπές. Το ιταλικό της ταμπεραμέντο την έκανε να ξεχωρίσει, καθώς και η προφορά της, αφού μάς έρχεται από τη γείτονα χώρα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια έχει χαθεί από τα καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ ούτε και σε δημόσιες εμφανίσεις την έχουμε δει. Και τελικά υπάρχει εξήγηση.

 

Ο λόγος για τη σέξι Χριστίνα Γουλιελμίνο, η οποία αποφάσισε να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να εγκατασταθεί στην Ιταλία. Μάλιστα, στη γειτονική χώρα, η ηθοποιός έχει γίνει "καναλάρχισα", αφού έχει το δικό της κανάλι στο youtube!

«Είναι ένα κανάλι στο διαδίκτυο και το λένε “CriGulielmino Web TV”. Eίναι μια ιδέα μου που είχα χρόνια και έγινε πράξη. Άλλωστε σε καθέναν πιστεύω ότι αξίζει μια ευκαιρία, γι’ αυτό και έχω βάλει πολλές ενότητες που θα απευθύνονται σε κάθε γούστο και προσωπικότητα. Επειδή μου αρέσουν τα ταξίδια σκέφτηκα ότι με αυτό τον τρόπο μπορώ να κάνω τον γύρο του κόσμου με ένα “κλικ”», δήλωσε η ίδια στην Espresso.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ