Απίστευτο: Η Χουρέμ χώρισε ενώ είναι έγκυος! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:33
23/8/2013

Απίστευτο: Η "Χουρέμ" χώρισε ενώ είναι έγκυος!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θα μπορούσε να είναι το σενάριο ταινίας ή κάποιου σήριαλ που πρωταγωνιστεί, αλλά πρόκειται για πραγματικότητα και είναι το σενάριο ζωής της Μεριέμ Ουζερλί.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Η τηλεοπτική Χουρέμ είναι τεσσάρων μηνων έγκυος και η αποκάλυψη προκάλεσε σάλο στην Τουρκία και πανικό στις τάξεις των θαυμαστών της. Εξάλλου, τα νέα της εγκυμοσύνης ήταν αναπάντεχα αφού στην πρώτη συνέντευξη της ηθοποιού μετά τον εγκλεισμό της σε ψυχιατρική κλινική στην Γερμανία, θα περίμενε να ακούσει κανείς για τα προβλήματα υγείας που πέρασε και την επεισοδιακή της αποχώρηση από τον "Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή".

Ωστόσο, η Τουρκάλα δημοσιογράφος που μίλησε μαζί της και είναι και φίλη της, έριξε την "μπόμπα". Η Χουρέμ είναι 4 μηνών έγκυος!

"Ναι, η MERYEM ...είναι έγκυος 4 μηνών! Ήμουν στο Βερολίνο το Σάββατο για 24 ώρες με τη Meryem. Μιλήσαμε για τα εκπληκτικά γεγονότα. Έκοψε τα μαλλιά της, είναι όμορφη, χαρούμενη, αλλά και λυπημένη" εξηγεί στο άρθρο της η δημοσιογράφος.

Και συνεχίζει με όσα της εξομολογήθηκε η φίλη της, ρίχνοντας και δεύτερη... μπόμπα: Πατέρας του παιδιού είναι ο Cana Ates, με τον οποίο όμως χώρισαν τις τελευταίες εβδομάδες του Ιουνίου: Έτσι, η Ουζερλί σκοπεύει να μεγαλώσει μόνη της το παιδί, αν και ο πρώην σύντροφός της θα είναι στο πλάι της για ότι χρειαστεί.

Μαζί με το άρθρο, η δημοσιογράφος δημοσίευσε και την πρώτη φωτογραφία της εγκύου Χουρέμ.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ