ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Θρασκιά καλεσμένη στον Αρναούτογλου; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:18
5/2/2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ: Η Θρασκιά καλεσμένη στον Αρναούτογλου;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα και ήταν από τα ταιριαστά ζευγάρια του χώρου. Μάλιστα, πολλοί πίστευαν ότι θα ανέβαιναν στα σκαλιά της εκκλησίας. Ωστόσο, Γρηγόρης Αρναούτογλου και Ράνια Θρασκιά χώρισαν και κανείς δεν κατάλαβε το γιατί.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Και όσοι περίμεναν την επανασύνδεση του ζεύγους - που έκανε θραύση στον Όμορφο κόσμο το πρωί - μάλλον πήραν την απογοήτευση τους όταν εκείνη παντρεύτηκε άλλον και δημιούργησε μία όμορφη οικογένεια. Έκτοτε, ούτε ο ένας μα ούτε και ο άλλος αναφέρθηκαν ξανά στη σχέση τους, ενώ απέφευγαν και τις συναντήσεις.

 

Τα χρόνια πέρασαν, ο Γρηγόρης έφτιαξε τη δική του οικογένεια κα τώρα με τη Θρασκιά βρίσκονται και πάλι στην ίδια τηλεοπτική οικογένεια. Η παρουσιάστρια θα είναι η νέα "κεντρικιά" του Joy και όπως αποκάλυψαν στο Πρωινό - και μάς άφησαν με το στόμα ανοχιτό - η συνύπαρξη τους στο ίδιο κανάλι δεν είναι η μόνη ανατροπή.

 

Η Θρασκιά, όπως αποκάλυψε η Σάσα Σταμάτη, σύντομα θα πάει ως καλεσμένη στο The 2Nihght show του Αρναούτογλου! Ω ναι. Ο Γρηγόρης φάινεται ότι έχει πάρει φόρα και μετά τις διαφορές που λύνει με τα "μέτωπα" που έχει ανοίξει - δες Βαγγέλη Περρή και Ντέπυ Γκολεμά - μάλλον βάλθηκε να λύσει και τις πιο προσωπικές... διαφορές με μάρτυρες το κοινό!

 

Περιττό, δε, να πούμε τα σχόλια που έκαναν στο Πρωινό με την αποκάλυψη. Ωστόσο, εμείς θα μείνουμε σε αυτό που είπε η Φαίη Σκορδά ότι οι δυο πρώην συναντήθηκαν τυχαία στους διαδρόμους και μίλησαν. Περιμένουμε με αγωνία και λαχτάρα να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η Σταμάτη και δούμε τη Θρασκιά στην πολυθρονα του Αρναούτογλου

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ