Απίστευτη αποκάλυψη για τα «Εγκλήματα» 16 χρόνια μετά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:37
15/5/2014

Απίστευτη αποκάλυψη για τα «Εγκλήματα» 16 χρόνια μετά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η σειρά «Εγκλήματα» ξεκίνησε να προβάλλεται από τον ΑΝΤ1 το 1998 και για τρία χρόνια ήταν η νούμερο ένα στον πίνακα τηλεθέασης.

 Από τις πιο έξυπνες σειρές που έχουν προβληθεί ποτέ στην τηλεόραση, ακόμη και σήμερα που παίζεται σε νιοστή επανάληψη, έχει κοινό που την παρακολουθεί. Μάλιστα, το γεγονός ότι οι πρωταγωνιστές ήταν όλοι τους μία παρέα, έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι αυτό ήταν ακόμη ένας λόγος για την τεράστια επιτυχία της.

 

Ωστόσο, 16 χρόνια μετά έρχεται ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και κάνει μία απίστευτη αποκάλυψη. Ο «Αχιλλέας» της σειράς αποκάλυψε στο «ΟΛΑ τρέλα» ότι την περίοδο εκείνη ήταν τσακωμένος με την τηλεοπτική του σύζυγο, Ηρώ Μανέ και δεν έλεγαν ούτε «γεια»!

 

«Την τελευταία χρονιά του "Σεσουάρ για δολοφόνοι", παίζαμε οι ίδιοι στο θέατρο Αποθήκη και στην τηλεόραση στη σειρά. Ήμασταν τσακωμένοι για πέντε μήνες. Για την ακρίβεια τσακώθηκα με την Ηρώ Μανέ. Η Μαρία Καβογιάννη ξεκίνησε να είναι στο θέατρο μαζί μας, αλλά έμεινε έγκυος και τη γλίτωσε» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Και συνέχισε: «Βρισκόμασταν στο καμαρίνι και δε μιλάγαμε. Ούτε ένα γεια τυπικό και ύστερα από λίγο βγαίναμε στη σκηνή και παίζαμε. Κάποιοι μου είπαν πως αυτές οι παραστάσεις ήταν από τις καλύτερές μου, ίσως από την συγκέντρωση που είχα σε αυτές»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ