Απαράδεκτοι: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε γιατί δε γυρίστηκαν περισσότερα επεισόδια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:00
6/10/2016

Απαράδεκτοι: Η Ρένια Λουιζίδου αποκάλυψε γιατί δε γυρίστηκαν περισσότερα επεισόδια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τη Ρένια Λουιζίδου τηλεοπτικά τη γνωρίσαμε κι αγαπήσαμε μέσα από τους θρυλικούς πλέον «Απαράδεκτους», οι οποίοι έγραψαν ιστορία στην ελληνική τηλεόραση στις αρχές των '90s.

Παρά τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε η σειρά, οι τίτλοι τέλους έπεσαν νωρίτερα από όσο θα περίμενε κανείς μετά από 49 επεισόδια και σε συνέντευξή της στο περιοδικό «You», η Λουιζίδου, η οποία υποδυόταν την κοπέλα του Βλάσση, το «Αστροπελέκι», αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο σταμάτησε το σίριαλ.

 

«Δεν ήταν σύνηθες εκείνη την εποχή να συνεχίζεται μια σειρά. Κάναμε μια ολόκληρη σεζόν και μέχρι τα Χριστούγεννα της επόμενης, αλλά η Δήμητρα Παπαδοπούλου έπαιζε, έγραφε, έκανε την επιμέλεια και δεν ήταν εύκολο».

Όσον αφορά δε την πιθανότητα να δούμε κάποιο remake της σειράς κι αν έχει δεχτεί κάποια σχετική πρόταση, η αγαπημένη ηθοποιός απάντησε:

«Πρόταση που να φτάσει σε εμένα όχι. Και δεν μπορώ να φανταστώ να γίνεται αυτό από τη στιγμή που ο Βλάσσης Μπονάτσος δεν βρίσκεται ανάμεσά μας. Ευτυχώς που δεν τους ήρθε η ιδέα, γιατί για μένα θα ήταν θλιβερό».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ