Ανυπότακτος ο Σκαρμούτσος - Τον καλεί ο στρατός! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:05
28/8/2013

Ανυπότακτος ο Σκαρμούτσος - Τον καλεί ο στρατός!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Με κάλεσε ο στρατός να παρουσιαστώ, μα πώς να αφήσω πίσω την κουτάλα που αγαπώ».

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Πέρυσι, είχαμε τον Ματέο τον Παντζόπουλο που.... μεγαλοκοπέλος κλήθηκε να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία και φέτος έχουμε τον Δημήτρη τον Σκαρμούτσο, που καλείται να βγάλει την ποδιά του σεφ και να βάλει τα χακί. Ο διάσημος σεφ, που λες, δεν έχει εκπληρώσει ακόμη τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να κηρυχθεί ανυπότακτος και να πρέπει να παρουσιαστεί άμεσα.

 

Βλέπεις, ο Σκαρμούτσος από τα 18 του έως το 2005 σπούδαζε στην Αμερική και στην συνέχεια έπαιρνε αναβολές για να μην υπηρετήσει την μάνα Πατρίδα. Ο σεφ θα παρουσιαστεί αρχές Σεπτέμβρη στο Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου στην Λαμία και μάλλον από εκεί θα πάρει και το απολυτήριό του, αφού ο νόμος για τους ανυπότακτους προβλέπει θητεία 45 ημερών και εξαγορά του υπόλοιπου χρόνου.

 

Πηγή Espresso

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ