Αντώνης Κανάκης: Ντυμένος στα ροζ παραμιλούσε για την κόρη στην εκπομπή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
8:47
13/12/2016

Αντώνης Κανάκης: Ντυμένος στα ροζ "παραμιλούσε" για την κόρη στην εκπομπή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στα ουράνια πετάει ο διάσημος παρουσιαστής και όχι μόνο δεν το κρύβει, αλλά το βροντοφωνάζει κιόλας από την τηλεόραση. Η χθεσινή εκπομπή του Ράδιο Αρβύλα ήταν τελείως διαφορετική.

Πατέρας πρώτη φορά ο Αντώνης Κανάκης και δεν μπορεί να κρύψει την ευτυχία του ούτε On Air. Στην χθεσινή "πρώτη εκπομπή" του Ράδιο Αρβύλα, όπως την ονόμασε ο ίδιος εξηγώντας και το γιατί, όλα γύριζαν γύρω από το ευτυχές γεγονός. Και ήταν σκέτη απόλαυση.

Ντυμένος στα ροζ, ο θεσσαλονικιός παρουσιαστής ξεκίνησε την εκπομπή φορώντας ένα ροζ πουκάμισο υπό τους ήχους του τραγουδιού “My girl” ενώ τα λόγια που είπε στην έναρξη ήταν πραγματικά συγκινητικά.

 

"Μη με κοιτάτε. Είμαστε όλοι τυχεροί που δεν το έφερα εδώ. Για μένα μπορεί να είναι επί της ουσίας η πρώτη εκπομπή που κάνω στην τηλεόραση. Γενικότερα εδώ και έξι ημέρες είναι όλα τα πρώτα πράγματα που κάνω στη ζωή μου. Αυτό είναι το πρόσωπο ενός χαζεμένου ανθρώπου. Κάπως έτσι μοιάζει ένας χαζεμένος από τη χαρά του άνθρωπος. Πολλά φιλιά στα κορίτσια που παρακολουθούν από το σπίτι. Ας με συμμαζέψει κάποιος γιατί πρέπει να ξεκινήσει η εκπομπή"

 

Κάνε κλικ στον σύνδεσμο για να δεις τη σύντροφο του Αντώνη και μητέρα της κόρης του, Επιστήμη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ