ΑΝΤ1: Όλα... Μπάχαλο με τους Αρβύλα; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:50
16/8/2013

ΑΝΤ1: Όλα... Μπάχαλο με τους Αρβύλα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Πονοκέφαλο" φαίνεται ότι έχουν προκαλέσει στον ΑΝΤ1 το Όλα Μπάχαλο και το Ράδιο Αρβύλα και δεν ξέρουμε κατά πόσο είναι... γλυκός ο πονοκέφαλος.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οι άνθρωποι του καναλιού προσπαθούν να βρουν τη "χρυσή" τομή ανάμεσα στις δύο εκπομπές για τη νέα σεζόν, προκειμένου να αποφύγουν προβλήματα και παρεξηγήσεις. Εξάλλου, όλοι θυμούνται ότι η προηγούμενη σεζόν τελείωσε επεισοδιακά, όπου ο Θέμος Αναστασιάδης ολοκλήρωσε άδοξα τις εκπομπές, χωρίς να αποχαιρετήσει το κοινό, λόγω της δυσαρέσκειας του που το "Όλα" ξεκινούσε άγρια μεσάνυχτα, αφού οι Αρβύλα "έτρωγαν" πολύ από τον χρόνο τους.

Και το πρόβλημα με τον χρόνο είναι αυτό που καλούνται να λύσουν οι ιθύνοντες του καναλιού. Έτσι, σύμφωνα με το Star, σκέφτονται η εκπομπή του Αναστασιάδη να παίζει τρεις φορές την εβδομάδα, αλλά να μειωθεί σε διάρκεια, ενώ του Αντώνη Κανάκη να μεταδίδεται δύο φορές. Άλλωστε και ο ίδιος ο Κανάκης από πέρυσι δεν επιθυμούσε να βγαίνουν περισσότερες μέρες.


 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ