Άνεργη παρουσιάστρια μάνα τριών παιδιών ψάχνει δουλειά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:52
19/12/2012

Άνεργη παρουσιάστρια μάνα τριών παιδιών ψάχνει δουλειά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άνεργη όπως και άλλοι εκατοντάδες χιλιάδες Έλληνες είναι γνωστη παρουσιάστρια και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία δεν έχει πρόβλημα να παραδεχτεί ότι παίρνει τηλέφωνο γνωστούς και ζητά δουλειά!

Εννοείται ότι δεν είναι ντροπή να ζητάς δουλειά, από τη στιγμή δε που την έχεις ανάγκη, αλλά δε φανταζομαστε κάποιο άλλο τηλεοπτικό πρόσωπο να παραδέχεται δημόσια ότι ψάχνει για δουλειά επειδή την έχει ανάγκη. Αλλά η Γιολάντα Διαμαντή δεν έχει τέτοια ταμπού και... δηθενιές κι έτσι στη συνέντευξή της στο περιοδικό ΟΚ, αποκαλύπτει ότι έχει τηλεφωνήσει στον Βαγγέλη Περρή ακόμη και στην... Ελένη Μενεγάκη.

«Είμαι σε αναζήτηση δουλειάς, γιατί δεν εργάζομαι από χόμπι και με τα χρήματα που κερδίζω τώρα (σ.σ. από σπικάζ), δεν βγαίνω. Επικοινώνησα με τον Βαγγέλη Περρή, όπως και με ό,τι φίλους και γνωστούς έχω σε αυτόν το χώρο και τους είπα ότι είμαι άνεργη. Με τον Βαγγέλη είμαστε φίλοι και μάλιστα από εκείνον, εντελώς τυχαία, έμαθα ότι θα αλλάξει το πρόγραμμα του σταθμού» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, παραδέχτηκε ότι μετά το τέλος της εκπομπής της στο ραδιόφωνο του Λάμψη, ζήτησε δουλειά και από την Ελένη. «Πήρα τηλέφωνο τον Θοδωρή Κουτσογιαννόπουλο και του είπα να μεταφέρει στην Ελένη ότι είμαι άνεργη και αν ακούσει κάτι να με ενημερώσει. Σου είπα και προηγουμένως ότι επικοινώνησα με όποιον ήξερα σε αυτόν τον χώρο. Όταν ψάχνεις για δουλειά, δεν χωρούν εγωισμοί».


 
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ