Ανατροπές στο Survivor: Οι Διάσημοι και Μαχητές ανταλλάσουν παίκτες | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:13
31/3/2017

Ανατροπές στο Survivor: Οι Διάσημοι και Μαχητές ανταλλάσουν παίκτες

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η μία ανατροπή μετά την άλλη στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΑΪ με την ιστορία να επαναλαμβάνεται κατά κάποιον τρόπο, καθώς οι εξελίξεις «τρέχουν» μετά το ατύχημα της περασμένης εβδομάδας.

Τα πάνω, κάτω έχουν έρθει στο Survivor τις τελευταίες μέρες και αιτία είναι το αυτοκινητιστικό ατύχημα με το βαν των Μαχητών που στέλνει -σε πρώτη φάση- στο σπίτι της πρόωρα την Ειρήνη Κολλιδά.

Το «παιχνίδι» σταμάτησε προσωρινά, αποχώρηση δεν υπήρξε ανάμεσα από τους τέσσερις προτεινόμενους της περασμένης εβδομάδας αφού έτσι κι αλλιώς οι Μαχητές χάνουν έναν παίκτη, όμως υπάρχουν και άλλες εξελίξεις πολύ ενδιαφέρούσες και ανατρεπτικές.

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ της Κλεοπάτρας Πατλάκη στην καθημερινή εφημερίδα Star Press, η παραγωγή του Survivor θέλοντας να ενδυναμώσει την ομάδα των Μαχητών, ώστε το παιχνίδι να γίνει πιο δίκαιο, θα κάνει την ίδια διαδικασία που είχε πραγματοποιηθεί και στα πρώτα επεισόδια. Δηλαδή, θα γίνει ψηφοφορία στην ομάδα των Διάσημων προκειμένου ν αποφασίσουν ποιόν παίκτη τους θα στείλουν στην ομάδα των μαχητών.

Και να που έρχεται και η επίσημη απάντηση του ΣΚΑΪ δια στόματος της διευθύντριας προγράμματος του σταθού. Η Αλκηστις Μαραγκουδάκη μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ «Πρώτη Γραμμή» και έλυσε όλες τις απορίες, εξηγώντας στην αρχή ότι παρότι φαινόταν αλλιώς στην αρχή, ο τραυματισμός του Μάριου είναι πιο ήπιος από αυτόν της Ειρήνης, η οποία ζήτησε από μόνη της να αφήσει το παιχνίδι.

Οπως είπε η κ. Μαραγκουδάκη όλα θα συνεχιστούν κανονικά και μάλιστα το πρώτο αγώνισμα μετά το τροχαίο έχει ήδη γυριστεί και θα προβληθεί στο επεισόδιο της Κυριακής. «Θα είναι πιο ήπιο και θα είναι αγώνισμα επάθλου, όπως θα δουν σε δύο ημέρες οι τηλεθεατές» είπε η διευθύντρια προγράμματος του ΣΚΑΪ.

Το πιο σημαντικό όμως που αποκάλυψε η κ. Μαραγκουδάκη όμως είναι η αλλαγή που θα γίνει στις δύο ομάδες. Οπως είπε, η λύση να έρθουν καινούριοι παίκτες απορρίφθηκε. «Δεν γίνεται οι παίκτες να έχουν καινούριους παίκτες μέσα. Πρώτον γιατί οι καινούριοι θα είναι ξεκούραστοι και φαγωμένοι και δεύτερον γιατί θα τους πούνε όλο το feedback από την Ελλάδα». Οπότε, φαίνεται ότι θα γίνει ανακατανομή των παικτών και να σχηματιστούν ουσιαστικά δύο νέες ομάδες. Το πώς θα γίνει αυτό στην πράξη και ποιοι παίκτες θα μετακινηθούν μένει να το δούμε στα επόμενα επεισόδια.

Ιδού και όλο το απόσπασμα!

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ