Ανανεώθηκε το μεγάλο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:22
8/2/2016

Ανανεώθηκε το μεγάλο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τις τελευταίες μέρες το τηλεοπτικό μέλλον της Ελένης Μενεγάκη απασχόλησε τα μάλα τις τηλεοπτικές στήλες και ας είναι καλά ο Δήμος ο Βερύκιος, ο οποίος βρέθηκε πρόσφατα στην εκπομπή της και μέσα από υπονοούμενα άφησε να εννοηθεί ότι ο Alpha θέλει να παραμείνει στο σταθμό.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Όλοι τότε αναρωτήθηκαν τι συμβαίνει με τη "βασίλισσα" της τιβί, ενώ τα σενάρια και οι φήμες δεν άργησαν να φουντώσουν. Τη μία την έστελναν στο Epsilon, την άλλη την κρατούσαν στον Alpha, ενώ μέχρι και στο Mega την έστειλαν. Αλλά ήρθε ξανά ο Βερύκιος, ο άνθρωπος που άναψε τις φωτιές κι έβαλε τα πράγματα στη θέση τους. 

 

Μέσα από το Happy day και χωρίς να αναφέρει το όνομα της Μενεγάκη, αποκάλυψε ότι την Κυριακή ανανεώθηκε ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο.

«Έχω και μία είδηση να σας δώσω. Χτες ανανεώθηκε ένα μεγάλο τηλεοπτικό συμβόλαιο, από ότι μαθαίνω, που έρχεται να διαψεύσει τις ανοησίες της κυρα-Ντέπυς που έγραφε προ ημερών...», είπε χαρακτηριστικά ο Βερύκιος.

Και απαντες κατάλαβαν ότι εννοούσε. Μάλιστα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε το όνομα της Ελένης, με το Βερύκιο να μην το παραδέχεται, αλλά δε θέλει και πολύ μυαλό για να καταλάβεις. Άσε, που ο ενθουσιασμός του δημοσιογράφου για την ανανέωση του ΜΕΓΑΛΟΥ, όπως τόνισε συμβολαίου, δεν κρυβόταν.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ