Αναδιώτης: Η δήλωση για Σπυροπούλου που θα συζητηθεί! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:23
26/2/2015

Αναδιώτης: Η δήλωση για Σπυροπούλου που θα συζητηθεί!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ειλικρινή συνέντευξη έδωσε ο Νίκος Αναδιώτης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τη φετινή συνεργασία με την Κων/να Σπυροπούλου.

Ωστόσο, προκάλεσε αίσθηση η δήλωση του ότι δε θα μπορούσε να ήταν φίλος με τη νεαρή παρουσιάστρια! Αν και παρόμοια δήλωση είχε κάνει πριν λίγο καιρό και η ίδια η Σπυροπούλου, η οποία είχε τονίσει ότι δεν έχει «δέσει» με την ομάδα της.    

 

 «Δεν έχω πολλές φίλες γυναίκες που συναναστρέφομαι κι εκείνες είναι μόνο οι κολλητές της γυναίκας μου, που βγαίνουμε όλοι μαζί έξω ή έρχονται σπίτι για φαγητό. Εγώ έχω άντρες φίλους κατ επιλογήν εδώ και χρόνια και δεν συνηθίζω να κάνω παρέα με γυναίκες. Οπότε, όχι, δεν νομίζω ότι θα γίνουμε φίλοι με την Κωνσταντίνα, για τους λόγους όμως που σου ανέφερα προηγουμένως. Αν και είναι μια χαρά παιδί!», απάντησε χαρακτηριστικά, σε σχετική ερώτηση.

 

Ωστόσο, επεσήμανε στο περιοδικό  “Down Town” Κύπρου ότι η Σπυροπούλου είναι μία γυναίκα απολύτως ψύχραιμη και λογική! "Δεν συνεργαζόμαστε χρόνια για να την ξέρω καλά. Στο διάστημα που έχουμε συνεργαστεί, μέχρι και σήμερα, μπορώ να σου πω ότι ενδιαφέρεται πολύ γι’ αυτό που κάνει, δουλεύει πάρα πολύ και θέλει να ασχολείται με όλα! Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη του ή την τελευταία στιγμή. Ένα άλλο χαρακτηριστικό της είναι η λογική. Φυσικά δεν έχει την εμπειρία που έχουν άλλες παρουσιάστριες στην τηλεόραση, αλλά κρατάει την ψυχραιμία της. Και λάθη μπορεί να κάνει, όμως είναι πάντα ήρεμη και ψύχραιμη. Λογικό είναι. Όταν το καλοκαίρι με το καλό ολοκληρωθεί ο κύκλος της εκπομπής, θα μπορώ να σου πω περισσότερα…" δήλωσε χαρακτηριστικά

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ