Άλλαξε τελευταία στιγμή ο τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:29
12/10/2015

Άλλαξε τελευταία στιγμή ο τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μέχρι τώρα ξέραμε ότι ο τίτλος της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου που θα κάνει πρεμιέρα την ερχόμενη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου είναι «Λόγω TVs», αλλά με τη σημερινή του ακόλουθη ανακοίνωση ο Alpha μας αποκαλύπτει ότι ο τίτλος άλλαξε. Ποιός είναι ο καινούριος;

Λόγω TiViς…. στην απογευματινή ζώνη του Alpha θα συνυπάρχουν το χιούμορ, η άποψη, το σχόλιο, το κέφι, η μόδα και η επικαιρότητα.

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, η Κατερίνα Καινούργιου παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, και τον Γιώργο Βαγιάτα βλέπουν την τηλεόραση αλλιώς… Μαζί τους ο Νίκος Γεωργιάδης. Συμμετέχει φιλικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

H νέα απογευματινή μας παρέα θα παρουσιάζει, καθημερινά, την ελληνική πραγματικότητα μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές, τις πιο αμήχανες, τις πιο εκρηκτικές, τις πιο αληθινές. Ό,τι είδες κι ό,τι έχασες βρίσκεται εδώ! Θέματα που μπορεί να μας σοκάρουν, να μας κάνουν να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί τους… αλλά που σίγουρα θα μας κάνουν να περάσουμε καλά.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, αφήστε το τηλεκοντρόλ για 2 ώρες και… Λόγω TiViς θα γελάσετε, θα παίξετε, θα προβληματιστείτε και θα εκπλαγείτε.

«Λόγω TiViς»: Κάθε απόγευμα βλέπουμε τηλεόραση μαζί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ