Αλλαγή φρουράς στη «Μουρμούρα»: Ποιο ζευγάρι φεύγει, ποιο έρχεται | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:14
10/6/2016

Αλλαγή φρουράς στη «Μουρμούρα»: Ποιο ζευγάρι φεύγει, ποιο έρχεται

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπορεί μετά την αποχώρηση των Βλάχου- Τριανταφυλλίδου τα νούμερα τηλεθέασης της “Μουρμούρας” και οι κριτικές για το νέο ζευγάρι Τσιμιτσέλη- Επιθυμιάδη να είναι ανάμεικτες, όμως, η πετυχημένη σειρά του Alpha έχει πάρει το πράσινο φως και για τέταρτο κύκλο επεισοδίων.

Απαραίτητη βέβαια κρίνεται μια τονωτική ένεση και οι υπεύθυνοι του Alpha ελπίζουν πως αυτή θα έρθει με την προσθήκη ενός ακόμα ζευγαριού από τον Οκτώβριο. Ποιοί είναι οι επικρατέστεροι ηθοποιοί να αναλάβουν δράση;

 

Σύμφωνα με το TV Ζάπινγκ, η Φωτεινή Αθερίδου, κόρη του Θοδωρή Αθερίδη και της Ελένης Γκασούκα και ο Γιάννης Διακάκης, ο οποίος υπέγραφε σεναριακά την κωμική σειρά του Mega “Ποιος μας πιάνει”.

Και οι δύο φέρονται να έχουν δεχτεί πρόταση από το κανάλι και μάλιστα, δε θα παίζουν μόνο, αλλά θα γράφουν και τα κείμενά τους.

Μη νομίζεις όμως ότι τα ζευγάρια θα γίνουν τέσσερα. Αντίθετα και πάλι τα ζευγάρια θα είναι τρία μιας και οι Τσιμιτσέλης- Επιθυμιάδη επέλεξαν να αποχωρήσουν από τη σειρά αφού λέγεται ότι ούτε οι ίδιοι έμειναν ευχαριστημένοι από το τελικό αποτέλεσμα και προτίμησαν να αποχωρήσουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ