Αλεξίου: Τι απαντά στο... «τσόλι» του Καψή; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:00
12/9/2012

Αλεξίου: Τι απαντά στο... «τσόλι» του Καψή;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Κανείς πριν από εσένα δεν με έχει κάνει μέχρι τώρα να νοιώσω τέτοιο ανακάτεμα στο στομάχι με την επίθεση του....

.... “Γιατί;” είπα. Τέτοιο μίσος, τέτοια αηδία μπορεί να έχω προκαλέσει σε έναν άνθρωπο που δεν με ξέρει παρά μόνο μέσα από το τραγούδισμα μου;», αναφέρει η Χαρούλα Αλεξίου στην επιστολή – απάντησή της προς τον δημοσιογράφο Μανώλη Καψή. Η ανάρτηση του στο Twitter, όπου μεταξύ άλλων χαρακτηρίζει εκείνη και την Δήμητρα Γαλάνη "τσόλια" και «σιχαμένες» εξαιτίας των φορολογικών δηλώσεων τους, δεν έμεινε αναπάντητη από την καταξιωμένη τραγουδίστρια, η οποία απαντά σε έντονο επίσης ύφος.

Αναφερόμενη προσωπικά στον Καψή, αναφέρει η Αλεξίου: «Γιατί αφού εσύ πονάς περισσότερο την χώρα από εμένα δεν έψαξες να βρεις (μια και δεν είδες το δικό μου όνομα στις λίστες που δεν είναι δική μου ευθύνη) το πόσο εντάξει ή όχι είμαι; Αν ψάξεις και εκπλαγείς θα ζητήσεις συγνώμη; Έχεις το δικαίωμα να διασύρεις ανθρώπους και να χρησιμοποιείς τέτοιο λεξιλόγιο χωρίς λόγο;».

Στη συνέχεια, η τραγουδίστρια αναρωτιέται αν πρόκειται για τον πραγματικό λογαριασμό του παρουσιαστή ή αν πρόκειται για «ψεύτικο», όπου κάποιος χρησιμοποιεί το όνομά του. «Μήπως δεν είσαι εσύ, αλλά κάποιος άλλος κακοήθης που χρησιμοποιεί το όνομά σου; Μόνο "γιατί" έχω να επαναλαμβάνω. Δεν υπάρχει λογική στα γραφτά σου για να μπορέσω να σε κατανοήσω ακόμη κι αν τα έγραψες εν θερμώ (;). Μακάρι να μην είσαι ο αληθινός. Τι να πω;», καταλήγει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ