Ακρίτα: Σκ@τόψυχοι όσοι πανηγυρίζουν για τις εξελίξεις στο Mega | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:22
24/5/2016

Ακρίτα: "Σκ@τόψυχοι όσοι πανηγυρίζουν για τις εξελίξεις στο Mega"

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο


Από σήμερα το πρωί εκτυλίσσεται ένα θρίλερ γύρω από το μέλλον του Mega με τη φημολογία να ήθελε το πρώτο ιδιωτικό κανάλι της χώρας μας να κατεβάζει τελικά ρολά, αλλά τελικά το μεσημέρι το κλίμα άλλαξε και οι εξελίξεις είναι πλέον πιο ενθαρρυντικές.

Όπως είναι αναμενόμενο οι χρήστες στα social media άρχισαν να σχολιάζουν τις εξελίξεις με άλλους να “θέλουν” το κλείσιμο κι άλλοι πάλι όχι.

 

Μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα έκανε το δικό της σχόλιο για την όλη  κατάσταση και κυρίοως για όσους “πανηγυρίζουν”.

"Διαβάζουμε κάτι χαριτωμενιές για το Mega και το 'κουμπί 4 στο τηλεκοντρόλ'. Γελάσαμε πάλι βρε σε καλό να μας βγει. Σαν να 'έχουμε μπλέξει τα πολύπριζα με τις αγκινάρες μερικοί εδώ μέσα. Δεν παθαίνουν τίποτα τραπεζίτες, μέτοχοι, υψηλόμισθοι και λοιποί συγγενείς.

Το Mega που κλείνει είναι του δημοσιογράφου, του τεχνικού, του σκηνοθέτη, του ηθοποιού. Το Mega που κλείνει είναι της μακιγιέζ, της κομμώτριας, του καφετζή. Είναι του οδηγού, του θυρωρού, της Αναστασίας στη γραμματεία. Της Εύας, του Χάρη, του Τάσου, του Γιάννη, της Σοφίας.

Όποιος πανηγυρίζει, λοιπόν, ας παει στο διάολο να δούμε λίγο κάτι εμείς οι υπόλοιποι. Άντε μπράβο με τους σκατόψυχους εδώ μέσα."

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ