Αιχμές κατά Μάριου: «Γύρισε και αγωνίζεται σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:02
27/4/2017

Αιχμές κατά Μάριου: «Γύρισε και αγωνίζεται σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά το ατύχημα και τον τραυματισμό του, ο «τρελός Κύπριος» του Survivor επέστρεψε στην ομάδα του και στα αγωνίσματα με τόση άνεση που έχει προακαλέσει ερωτηματικά.

Τα ερωτηματικά αυτά εκφράστηκαν δημόσια -και έντονα- μέσω ενός παλιού γνώριμου του Ντάνου. Ο Βασίλης Αδαμάκης, πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα, ομάδα στην οποία έπαιζε μπάλα ο Γιώργος Αγγελόπουλος, άφησε αιχμές κατά της παραγωγής του Survivor ως εξής:

«Εγώ στεναχωρήθηκα βέβαια με το θέμα του Μάριου, δεν έπρεπε να επιστρέψει πίσω. Φυσικά και είναι άδικο για τους άλλους. Και όχι μόνο άδικο, αλλά δεν δικαιολογείται με τέτοιο τραύμα που είχε να επιστρέψει μέσα σε δύο εβδομάδες. Μέσα σε 14 μέρες γύρισε και αγωνίζεται και το βλέπετε και σαν σκυλί τρέχει. Σαν να μην έχει πάθει τίποτα. Αυτά δεν γίνονται, κάτι συμβαίνει. Προφανώς δεν φταίει το παιδί, κάτι άλλο φταίει», είπε χθες μιλώντας στο Μακεδονία TV.

«Είμαι λίγο αντίθετος που επέστρεψε στο Survivor. Δυστυχώς πιστεύω ότι ήταν σχέδιο. Βγήκε έξω 15 μέρες, έφαγε, ήπιε, είχε επικοινωνία και πήρε μια ιδέα για το τι γίνεται εδώ στην Ελλάδα» αναφέρει στην Espresso.

«Βλέπω ότι έχει καλή σχέση με το Γιώργο. Είδε ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος είναι αγαπητός και είπε να βρίσκεται κοντά του, αλλά και με όποιους έχει φιλική σχέση στο παιχνίδι πιστεύω θα τους ενημερώσει» σημείωσε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ