Αίνιγμα: Συνεχίζει ή κόβεται ο Σπύρος Χαριτάτος από τον Alpha; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:15
13/7/2016

Αίνιγμα: Συνεχίζει ή κόβεται ο Σπύρος Χαριτάτος από τον Alpha;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε, το τηλεοπτικό τοπίο είναι πιο αβέβαιο από ποτέ και λόγω της οικονομικής κρίσης, καθώς επίσης μην ξεχνάμε ότι εκκρεμεί και το θέμα με τις άδειες. 

Άλλες εκπομπές αναμένεται να πάρουν το πράσινο φως, άλλες κόβονται, ενώ γενικά δεν είναι λίγα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που είναι σε αναμονή αφού δεν ξέρουν εάν μένουν στο πόστο τους ή πρέπει να αρχίσουν να ψάχνονται. 

 

Φέτος ο Σπύρος Χαριτάτος παρουσίαζε στον Alpha την εκπομπή «Ανειδίκευτος εργάτης» και σε συνέντευξη στο ένθετο «TV Kous Kous» έκανε τον απολογισμό της φετινής χρονιάς, ενώ κλήθηκε να απαντήσει και όσον αφορά το επαγγελματικό του μέλλον στο σταθμό.

Ως προς τον απολογισμό ο αγαπημένος δημοσιογράφος ήταν ξεκάθαρος:

«Ο απολογισμός μου είναι ένα μεγάλο ευχαριστώ σε εικονολήπτες, ηχολήπτες και μοντέρ, που παθιάστηκαν, πίστεψαν, άντεξαν και απέδωσαν, και σε όλους αυτούς που εκτίμησαν το διαφορετικό. Σε ότι με φορά, διαρκώς μαθαίνω… και συνεχίζω».

 

Όσον αφορά δε το τηελοπτικό του μέλλον, η απάντησή του ήταν μάλλον αινιγματική:

«Ο “Ανειδίκευτος εργάτης” είναι ένα εγχείρημα που έχει μέλλον. Επίσης, η δημοσιογραφική και τηλεοπτική εμπειρία μου εκτιμώ ότι μπορεί να προσφέρει θετικά σε όποιον θελήσει να την αξιοποιήσει περαιτέρω».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ