Άγριο κράξιμο Κωστόπουλου σε Γαβαλά | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:26
18/11/2013

Άγριο κράξιμο Κωστόπουλου σε Γαβαλά

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την εμφάνιση του Λάκη Γαβαλά στο τέταρτο live του Dancing with the stars σχολίασε ο Πέτρος Κωστόπουλος και αλίμονο στον δημιουργό μόδας, τού έριξε τρελό κράξιμο. 

Γιατί μπορεί ο Γιώργος ο Λιάγκας ως γκεστ στο live να σχολίασε ότι η εμφάνιση του Λάκη ήταν... «καρικατούρα», όμως μπροστά σε αυτά που τού έσουρε ο Κωστόπουλος, ήταν light.

«Λυπάμαι, αλλά θα πω το εξής: Αυτό που βλέπω εγώ είναι ο χορός της τρελής του Σαγιό. Κουτσοί, στραβοί στον Άγιο Παντελεήμονα. Δυο λαλούν και τρεις χορεύουν. Πήγε εκεί και γύρναγε γύρω γύρω, πηδούσε στον αέρα. Μες στην τρέλα και τον αυτοσαρκασμό του, ο Λάκης Γαβαλάς είχε και μια αισθητική. Χτες όμως αυτό που είδα ήταν ένα τεράστιο καρκάτσουλο -χορευτικό και στιλιστικό. Δηλαδή έλεος, αλλά να μη χάσει το μέτρο γιατί πήγαμε σε βαριά κωμωδία. Χτες ήταν για τα μπάζα!» είπε ο Κωστόπουλος.

Και δε σταμάτησε εκεί. Ναι, ναι έχουμε και συνέχεια.  «Ο Λιάγκας του είπε ότι όλο αυτό ήταν νούμερο για πλάκα, για γέλιο. Όταν απάντησε ο ίδιος ότι δεν είναι, εγώ λυπήθηκα. Ήταν στενάχωρο. Αυτό το πράγμα, ο αρχαίος Ερμής, ήταν ο Ερμής σε τρανς». 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ