«Άγριες Μέλισσες»: Το στενό «μαρκάρισμα» της Ρένας προς τον Νικηφόρο ξεκίνησε - Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:02
15/11/2021

«Άγριες Μέλισσες»: Το στενό «μαρκάρισμα» της Ρένας προς τον Νικηφόρο ξεκίνησε - Πώς θα αντιδράσει η Ασημίνα;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θυμίζουμε, δε, ότι εκείνη έχει ήδη γυρίσει νέα σελίδα στην προσωπική της ζωή. 

Νέα εβδομάδα ξεκινά σήμερα, νέος κύκλος εξελίξεων στην τηλεοπτική επιτυχία του ΑΝΤ1. Στο σημερινό επεισόδιο [15/11/2021] ένα από τα θέματα που θα μας απασχολήσουν είναι το πρώτο ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα, το οποίο θα πάει πολύ καλά, δίνοντας στον φρεσκοδιαζευγμένο άντρα μια ελπίδα για ένα διαφορετικό αύριο. 

 

Η Ρένα δεν κρύβει το ενδιαφέρον της και εκείνος μάλλον θα ακολουθήσει στους δικούς της ρυθμούς. Οι δυο τους θα συνεχίσουν να βγαίνουν όμως έχει ενδιαφέρον να δούμε τι αντίδραση θα έχει η Ασημίνα, η οποία παρόλο που έχει προχωρήσει τη ζωή της με τον Πέτρο δεν θα δει με καλό μάτι την προσπάθεις του πρώην συζύγου της να κάνει το ίδιο. 

  

Εν αναμονή εξελίξεων, λοιπόν, ας πάρουμε μια γεύση της πρώτης συνάντησης Νικηφόρου και Ρένας και τι περιμένουμε σήμερα στα υπόλοιπα μέτωπα των εξελίξεων, μαζί με το trailer του επεισοδίου.

 

 

Οι αφίσες έχουν προκαλέσει μεγάλη αναταραχή στο Διαφάνι. Ο Ακύλας αναθέτει στον Μελέτη να λύσει το πρόβλημα της Υπατίας Σκαφά, ενώ η Βιολέτα κατηγορεί ανοιχτά τον Κυριάκο ως σπιούνο. Η Μυρσίνη προσπαθεί να συμφιλιωθεί με τον Δούκα και εκείνος της κάνει μια απροσδόκητη πρόταση για ένα ταξίδι. Ο Λάμπρος αποκαλύπτει το μυστικό του στον Αντώνη, ενώ ο Προκόπης προχωράει το σχέδιό του για να τον δικαιώσει. Το ραντεβού του Νικηφόρου με τη Ρένα είναι ελπιδοφόρο, ενώ μια μεγάλη έκπληξη τον περιμένει στο μαγαζί. Η Ελένη απεγνωσμένη ψάχνει τρόπο να βοηθήσει τον Λάμπρο. Θα εμπιστευτεί τον Ζάχο;

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ