«Άγριες Μέλισσες»: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν - Ο ρόλος του Ζάχου Λυκογιάννη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:53
4/10/2021

«Άγριες Μέλισσες»: Τα βασανιστήρια του Λάμπρου ξεκίνησαν - Ο ρόλος του Ζάχου Λυκογιάννη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Εικόνες από το σημερινό (4/10/2021) επεισόδιο.

Δύσκολα τα πράγματα για τη Ελένη καθώς ψάχνει τον Λάμπρο και δεν τον βρίσκει. Ο δάσκαλος αγνοείται μαζί με τον Προκόπη και τον Μπάμπη και στις προσπάθειες εντοπισμού του βοηθά όλο το χωριό. Η Ελένη δεν μπορεί να πιστέψει ότι μπορεί να χάσει τον αγαπημένο της ακόμη μία φορά.

Η αλήθεια είναι ότι οι άντρες συνελήφθησαν και ανακρίνονται. Ο δε Λάμπρος βρίσκεται αντιμέτωπος με τον Ζάχο Λυκογιάννη, ο οποίος αντιμετωπίζει και την Ελένη σχετικά με το τι γνωρίζει για την υπόθεση. Ποιος λέει ψέματα ποιος λέει αλήθεια;

Ο Κυριάκος, που έχει τρελαθεί από την αγωνία, κατηγορεί τον Παναγιώτη, ενώ ο Άγγελος παρά τις αντιρρήσεις του Νέστορα πάει να ερευνήσει την καλύβα. Εκεί, όμως, θα έχει μια δυσάρεστη έκπληξη.

Ο Ακύλας είναι ακόμα εξαγριωμένος από το συμβάν που σόκαρε τόσο τη δική του οικογένεια όσο και τους Σεβαστούς, το προηγούμενο βράδυ, και ζητά απ’ τον Ντούνια να βρει τους υπεύθυνους. Ο Μελέτης ζητά απ’ τον Δούκα να φιλοξενήσει την Κορίνα και την οικογένειά της στο Διαφάνι, προκαλώντας τον εκνευρισμό της Μυρσίνης που δεν αντέχει άλλο την ηττοπάθεια του Δούκα.

Ο Νικηφόρος τους επισκέπτεται και τους κατηγορεί πως κρύβονται πίσω απ’ τους εκβιασμούς του Καλογερά. Είναι αποφασισμένοι με τον Κωνσταντή να καταθέσουν στο δικαστήριο, με κίνδυνο να χάσουν το μαγαζί τους. Μια αναπάντεχη πρόταση, όμως, από τον Νώντα ίσως τους σώσει.

Η Δρόσω γνωρίζει τον Λευτέρη Μεγαρίτη που γοητεύεται από την ομορφιά της, ενώ μια έκπληξη περιμένει τον Μελέτη στο αρχοντικό των Σεβαστών.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ