Άγριες Μέλισσες Spoiler: O πόλεμος αρχίζει | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:34
25/2/2021

Άγριες Μέλισσες Spoiler: O "πόλεμος" αρχίζει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τίποτα πια δεν μοιάζει να ενώνει τις άλλοτε αγαπημένες αδελφές.

Οι ήρωες μπροστά φτάνουν στην αλήθεια στις «Άγριες Μέλισσες» και σύντομα θα κληθούν να αντιμετωπίσουμε μεγάλες προκλήσεις.

Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το TV O’CLOCΚ ο πόλεμος ανάμεσα στην Ασημίνα και την Δρόσω κορυφώνεται με τραγικές συνέπειες για τις δύο αδελφές, που όμως δεν αφήνουν ανεπηρέαστες και τις οικογένειές τους.

Όλα αρχίζουν όταν ο Νικηφόρος προτείνει στην Ασημίνα να πάρουν τον Σέργιο και να φύγουν για πάντα από το Διαφάνι και να μείνουν στο Παρίσι. Εκείνη, αν και διστακτική στην αρχή, όσο περνούν οι μέρες συμφωνεί πως είναι η καλύτερη λύση. Η απόφαση του ζευγαριού στις Άγριες Μέλισσες, όμως, τους φέρνει αντιμέτωπους με τις οικογένειές τους.

Η Δρόσω αντιδρά ακραία και δεν μπορεί να δεχτεί ότι θα χάσει το παιδί της. Είναι αποφασισμένη αυτή τη φορά να πολεμήσει για να διεκδικήσει όσα στερήθηκε. Η Δρόσω μαζί με τον Κωνσταντή απευθύνονται σε δικηγόρο. Τις επόμενες μέρες στέλνει εξώδικο στην αδελφή της πως αν φύγουν θα διεκδικήσει το παιδί της.

Τίποτα πια δεν μοιάζει να ενώνει τις άλλοτε αγαπημένες αδελφές. Η Δρόσω αρχίζει πόλεμο με την Ασημίνα δίχως γυρισμό. Εκείνη, από την άλλη, νιώθει ξανά τρόμο πως θα χάσει τον Σέργιο. Έτσι ετοιμάζουν κρυφά την αναχώρησή τους για το Παρίσι. Κάποια στιγμή, όμως, ξεφεύγει η αλήθεια από τον μικρό Σέργιο κι εκεί ανοίγει ο ασκός του Αιόλου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ