Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και το μίσος του για τις αδελφές Σταμίρη υπερισχύει | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:30
24/3/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Νικηφόρος χάνει τον έλεγχο και το μίσος του για τις αδελφές Σταμίρη υπερισχύει

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Δρόσω και η Ασημίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει τον έλεγχο.

Εκτός ελέγχου βγαίνει ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες καθώς θα βρεθεί μπροστά στην αποκάλυψη ενός μεγάλου μυστικού της οικογένειας Σταμίρη. 

Ο Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1 θα οδηγηθεί σε ακραίες συμπεριφορές απέναντι στην Ασημίνα, αλλά και σε όλη την οικογένεια Σταμίρη αφού θα ανακαλύψει κάτι που θα τον σοκάρει και το διαζύγιο για εκείνον είναι μονόδρομος.

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, καταθέτει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της Ασημίνας και της απαγορεύει να έρθει σε επαφή με τον γιο του. Από το μίσος που τρέφει για τη γυναίκα του, αλλά και τη Δρόσω, δεν μπορεί να σκεφτεί καθαρά και να διακρίνει πως ο μικρός Σέργιος είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Η Μυρσίνη πηγαίνει τον Σέργιο κρυφά στην Ασημίνα για να ανέβει η ψυχολογία του. Αυτή η επίσκεψη θα φέρει τα πάνω κάτω στα δύο σπίτια. Ο Νικηφόρος πηγαίνει στην αστυνομία για να διευθετήσει την υπόθεση και η κατάσταση οδηγείται εκτός ελέγχου. Οι τρεις αδελφές ενημερώνονται πως το δικαστήριο δίνει προς το παρόν την επιμέλεια στον Νικηφόρο και καταρρακώνονται.

Η Δρόσω και η Ασημίνα ενώνουν τις δυνάμεις τους και διεκδικούν από κοινού την επιμέλεια του Σέργιου. Ο Νικηφόρος μετά από αυτή την εξέλιξη χάνει τον έλεγχο και αποκαλύπτει τον πραγματικό λόγο που αποφάσισε να πάρει διαζύγιο από την Ασημίνα και είναι τόσο εχθρικός απέναντί της. Όμως το εκμυστηρεύεται σ’ ένα πρόσωπο που μπορεί να τινάξει τα πάντα στον αέρα.

Μήπως ο Νικηφόρος ανακαλύπτει το θανάσιμο μυστικό που κρύβουν οι τρεις αδελφές Σταμίρη;

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ