Άγριες Μέλισσες - Spoiler: O νέος κύκλος καταθέσεων και o χορός γύρω από το πηγάδι | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:41
12/5/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: O νέος κύκλος καταθέσεων και o χορός γύρω από το πηγάδι

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για το φινάλε της σειράς εποχής του ΑΝΤ1.

Απαντήσεις σε πολλά ερωτήματα θα δοθούν στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Ποιοι θα μείνουν "ζωντανοί"  και ποιοι όχι; Ποιος θα δώσει τελικά την χαριστική βολή στον Δούκα;

Κανείς, εκτός από τους σεναριογράφους, δεν γνωρίζει για την ώρα τι ακριβώς θα συμβεί στο μεγάλο φινάλε του δεύτερου κύκλου αλλά για άλλη μια φορά τα spoilers έχουν πάρει φωτιά. 

Σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό MYtv, η Δόμνα καταφτάνει στο Διαφάνι με πολλά ερωτήματα για τον φόνο του πατέρα της και μαζί με την Πηνελόπη συγκλονίζονται με τα νέα ευρήματα της αστυνομίας. Η Πηνελόπη, όμως, δεν δείχνει να έχει πειστεί για την αθωότητα του πατέρα της, ενώ η Ανέτ την ίδια στιγμή παίρνει την κατάσταση στα χέρια της, δίνοντας ένα εκβιαστικό τελεσίγραφο στον Μελέτη για τη συμπεριφορά του.

Η Μυρσίνη φοβάται την αντίδραση της Ανέτ, ενώ συνεχίζει να λέει ψέματα στα παιδιά της και να προστατεύει τον Δούκα. Ο Μελέτης προσπαθεί να πείσει την Πηνελόπη για την αθωότητα τη δική του και του Δούκα, αλλά τη βλέπει να απομακρύνεται από κοντά του. Μάλιστα, αποφασίζει για πρώτη φορά να μιλήσει και πηγαίνει στον Σπανό. Η μαρτυρία της τον συγκλονίζει, ανοίγει ένας νέος κύκλος καταθέσεων και όλοι στις Άγριες Μέλισσες παρασύρονται σε… έναν χορό γύρω από το πηγάδι.

Ο Σπανός με όσα του είπε η Πηνελόπη είναι πια σίγουρος ότι η Ανέτ γνωρίζει περισσότερα από όσα λέει και την καλεί ξανά για κατάθεση. Μαζί με τον Προύσαλη, την πιέζουν να ομολογήσει όσα ξέρει και να σταματήσει να καλύπτει τον Δούκα για ένα τόσο στυγνό έγκλημα. Εκείνη, όμως, είναι μπροστά σε ένα τρομερό δίλημμα, καθώς, μαζί με τον Δούκα θα καταστρέψει για πάντα στις Άγριες Μέλισσες και τη σχέση της με τον γιο της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ