Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν το ισχυρότερο πλήγμα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:30
22/9/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν το ισχυρότερο πλήγμα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πολλές ιστορίες και αρκετές ανατροπές πρόκειται να δούμε στα πρώτα τέσσερα επεισόδια.

Όλα όσα θα συμβούν στα πρώτα επεισόδια της αγαπημένης μας σειράς που κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου στις 22:00 στον ΑΝΤ1. Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν και όλα ανατρέπονται.

Στον 3ο κύκλο της σειράς σύμφωνα με όσα γράφει το περιοδικό Mytv, ο Λάμπρος κατηγορείται αδίκως ότι είναι αρχηγός μίας κομμουνιστικής οργάνωσης. Η Ελένη παλεύει να τον σώσει, ενώ ο Μπάμπης τον κρύβει στο βουνό. Παράλληλα, στις Άγριες Μέλισσες, ο Ζάχος, ο πρώην της Ελένης, επιστρέφει και προσπαθεί να την πείσει να τον εμπιστευτεί, ενώ ο Ακύλας συναντιέται για πρώτη φορά με τις αδελφές Σταμίρη και τις τρομοκρατεί.

Ο Δούκας και η Μυρσίνη θα δεχτούν ίσως το ισχυρότερο πλήγμα από τα παιδιά τους, καθώς εκείνα είναι αποφασισμένα να τιμωρήσουν τον πατέρα τους για όσα έχει διαπράξει.

Το ζευγάρι των Σεβαστών δεν μπορεί να χωνέψει πως τα παιδιά τους θα καταθέσουν εναντίον του πατέρα τους στο δικαστήριο. Η Μυρσίνη διαφωνεί με τον Δούκα, ο οποίος φαίνεται να έχει παραδώσει τα όπλα και είναι αποφασισμένη να τους αλλάξει γνώμη και να τους κερδίσει ξανά.

Ο Ακύλας με τον Καλογερά ψάχνουν επενδυτές για να προχωρήσουν το σχέδιο του αεροδρομίου και βάζουν στο στόχαστρο τον Δούκα, καθώς ξέρουν πως έχει πολιτική, αλλά και οικονομική εξουσία.

Ο Δούκας αποδεικνύεται ένα δυνατό χαρτί για τα επιχειρηματικά σχέδια του Ακύλα, ο οποίος κάνει τα πάντα για να κερδίσει την εμπιστοσύνη του και να ξεκινήσουν μαζί δουλειές. Την ίδια ώρα, τα αδέρφια Σεβαστού δέχονται στις Άγριες Μέλισσες το πρώτο πλήγμα στον πόλεμο που έχουν κηρύξει στους γονείς τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ