Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Βόσκαρης φτάνει στα άκρα και σκοτώνει μια γυναίκα! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:43
29/1/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Ο Βόσκαρης φτάνει στα άκρα και σκοτώνει μια γυναίκα! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμα πιο σκληρός...

Ακόμη μεγαλύτερες εκπλήξεις και ανατροπές έρχονται στα επόμενα επεισόδια της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Ο τηλεοπτικός Μάνος Βόσκαρης κατά κόσμον Βασίλης Μπισμπίκης βρέθηκε καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 την Πέμπτη 28/1 και δε δίστασε να αποκαλύψει όλα όσα θα δούμε στη συνέχεια στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1. Όπως είπε, ο "Βόσκαρης" θα γίνει ακόμη πιο κακός και θα σκοτώσει μάλιστα μια γυναίκα.

"Ο Μάνος Βόσκαρης είναι ένας χαρακτήρας που δεν έχει καμία ρωγμή, είναι απόλυτα κακός. Ο Βόσκαρης θα γίνει ακόμα πιο σκληρός, θα γίνει πολύ σκληρός με τις γυναίκες. Θα δείτε με ποιο τρόπο. Θα φτάσει σε πιο ακραία πράγματα, πολλά μπορούν να γίνουν. Μπορεί να σκοτώσω και κάποια", τόνισε ο ηθοποιός.

Δείτε ακόμη: Είναι υγιεινή τροφή το σούσι; Αυτά είναι τα θετικά και τα αρνητικά της γιαπωνέζικης λιχουδιάς

Παράλληλα ένα πρόσωπο που προκάλεσε μεγάλες ταραχές θα αποχωρήσει. Ο Τάκης φεύγει από το Διαφάνι, αφού ολοκληρώσει πρώτα όλο το κακό που έχει κάνει, με τον χειρότερο τρόπο. Ο ίδιος πετάει φυλλάδια σε όλο το χωριό και αποκαλύπτεται η πραγματική δουλειά της Δρόσως στην Τρούμπα.

Δείτε ακόμη: Άγριες Μέλισσες Spoiler: Η αποκάλυψη της αλήθειας, η προδοσία και η αυτοκτονία ως λύτρωση

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ