Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η σχέση Κωνσταντή και Νικηφόρου στον 3ο κύκλο και η μπουάτ στη Λάρισα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:33
12/8/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η σχέση Κωνσταντή και Νικηφόρου στον 3ο κύκλο και η μπουάτ στη Λάρισα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

​Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την μεγάλη επιστροφή της σειράς Άγριες Μέλισσες και όπως φαίνεται ο 3ος κύκλος έρχεται για να μας καθηλώσει. 

Όλα θα αλλάξουν στα νέα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες και αυτό καθώς ο τρίτος κύκλος δεν θα θυμίζει σε τίποτα τους δυο προηγούμενους. Παλιοί και νέοι ήρωες θα μπούνε σε νέες περιπέτειες και 2 από τους βασικούς θα καταφέρουν να ξεπεράσουν τα εμπόδια. Ο λόγος για τα 2 αδέλφια της οικογένειας Σεβαστού, τον Κωνσταντή και το Νικηφόρο. Οι δυο τους ήρθαν αρκετές φορές σε ρήξη όμως κατάφεραν να φτιάξουν τη σχέση τους στα τελευταία επεισόδια του δεύτερου κύκλου. Έτσι ενωμένους, λοιπόν, θα τους βρει και ο τρίτος κύκλος της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Σοφίας Τσίρκα στο περιοδικό Tv O’ Clock τα δυο αδέλφια είναι αποφασισμένα να αποποιηθούν κάθε περιουσιακό στοιχείο των γονιών τους και να προσπαθήσουν να σταθούν στα πόδια τους με τις δικές τους δυνάμεις. θα τους δούμε να μετακομίζουν μόνιμα στη Λάρισα όπου και θα προσπαθήσουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση. Πρόκειται για ένα νυχτερινό μαγαζί. Μια μπουάτ, στην οποία εναποθέτουν τις ελπίδες τους για ένα όμορφο μέλλον.

Στη Λάρισα, βέβαια, θα δούμε να μένουν και ο Δούκας με την Μυρσίνη. Όσες προσπάθειες, όμως, και να κάνουν προκειμένου να ανακτήσουν τις σχέσεις με τα παιδιά τους δεν θα τα καταφέρουν. Ο Νικηφόρος και ο Κωνσταντής δεν μπορούν να συγχωρέσουν τις εγκληματικές τους πράξεις. Ωστόσο, το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου 1967 θα βρει τους ήρωες στις «Άγριες Μέλισσες» ανυποψίαστους και η ζωή τους θα ανατραπεί ακόμη μια φορά. Κωνσταντής και Νικηφόρος είναι αποφασισμένοι να βοηθήσουν με όποιον τρόπο μπορούν τα αγαπημένα τους πρόσωπα που κινδυνεύουν από τη χούντα αλλά παράλληλα να κρατήσουν υγιή και δυνατή την επιχείρηση τους.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ