Άγριες Μέλισσες Spoiler: H νέα ζωή Νικηφόρου - Κωνσταντή και η μεταξύ τους σχέση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:48
7/7/2021

Άγριες Μέλισσες Spoiler: H νέα ζωή Νικηφόρου - Κωνσταντή και η μεταξύ τους σχέση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο νέος κύκλος της σειράς Άγριες Μέλισσες θα φέρει πολλές ανατροπές στις ζωές των ηρώων. Η σειρά επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο και όπως είναι φυσικό το τηλεοπτικό κοινό περιμένει με μεγάλο ενδιαφέρον. 

Οι αλλαγές και οι εκπλήξεις στον τρίτο κύκλο θα είναι πολλές. Σύμφωνα με όσα γράφει για τις Άγριες Μέλισσες το περιοδικό MYtv o Νικηφόρος και ο Κωνσταντής θα είναι πιο ενωμένοι από ποτέ. Σαν μια γροθιά θα προσπαθήσουν να αφήσουν στο παρελθόν τις άσχημες πράξεις, αλλά και τον πόλεμο που υπήρχε μεταξύ τους. Αρνούνται κάθε επικοινωνία με τον Δούκα και την Μυρσίνη και μόνοι τους θα προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν για ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και τους αγαπημένους τους.

Ο Νικηφόρος και η Ασημίνα αφήνουν στο παρελθόν τις δικαστικές διαμάχες και συνειδητοποιούν πως το πιο σημαντικό απ’ όλα είναι η ευτυχία του γιου τους. Ο Νικηφόρος αρκείται στο να βλέπει τον Σέργιο κοντά στη μητέρα του, αλλά και τη Δρόσω, ενώ μαζί με τον αδελφό του αποφασίζουν να ανοίξουν τη δική τους επιχείρηση στη Λάρισα.

Tα δύο αδέλφια κάνουν μια νέα αρχή θέλοντας να στήσουν ένα νυχτερινό μαγαζί. Δουλεύουν πολύ και προσπαθούν να το χτίσουν όπως το έχουν ονειρευτεί. Αν και θα συναντήσουν αρκετές δυσκολίες, έχουν για πρώτη φορά ο ένας τον άλλον  και για πρώτη φορά θα τους δούμε ενωμένους.

Η μπουάτ τους θα ανοίξει για τον κόσμο και νέοι ορίζοντες και όνειρα θα ξεπροβάλλουν για τα παιδιά των Σεβαστών, που πια έχουν αποποιηθεί τη θαλπωρή της οικογένειάς τους. Ωστόσο, θα αντιμετωπίσουν αρκετές δυσκολίες στις Άγριες Μέλισσες. Η χούντα και η επιβολή των αξιών της δεν θα τους αφήσει ανεπηρέαστους.

Όσα θα συμβούν στο Διαφάνι με τους ανθρώπους που θα σταλούν στην εξορία θα τρομοκρατήσουν τόσο τον Νικηφόρο όσο και τον Κωνσταντή. Εκτός των άλλων, ανησυχούν και για τη Δρόσω και την Ασημίνα. Κανένας από τους δύο δεν έχει ξεχάσει, ούτε ξεπεράσει τις αδελφές Σταμίρη. Νοιάζονται για εκείνες και μαθαίνοντας για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα του Ακύλα Μεγαρίτη θα κάνουν τα πάντα προκειμένου να τις προστατεύσουν.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ