Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη οδηγεί τον Μιλτιάδη στο να θυσιάσει τη ζωή του | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:25
27/5/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη οδηγεί τον Μιλτιάδη στο να θυσιάσει τη ζωή του

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μερικά μόνο επεισόδια μας χωρίζουν από το φινάλε της σειράς Άγριες Μέλισσες και αρκετοί είναι οι βασικοί ήρωες που ολοκληρώνουν την παρουσία τους στη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1. 

Όλα τα ένοχα μυστικά του Διαφανίου βγαίνουν πια στο φως και οι ήρωες που εμπλεκόμενοι ξεπερνούν τα όριά τους.

Σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες θα συγκλονίσει: 

Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις αδελφές Σταμίρη. Η Ασημίνα στέλνει τον μικρό Σέργιο για λίγες μέρες στη Λάρισα, ώστε να είναι ασφαλής. Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνες την πιο σκληρή επίθεση. Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, είναι κλεισμένοι στο σπίτι των Σταμίρη. Το σχέδιο της Μυρσίνης μπαίνει σε εφαρμογή και η πιο σκοτεινή νύχτα πέφτει στο Διαφάνι. Κανείς δεν ξέρει αν θα βγει ζωντανός και αλώβητος στις Άγριες Μέλισσες.

Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη, βάζει φωτιά. Θέλει να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές.

Το ξημέρωμα θα βρει το χωριό να μετράει τις πληγές του και το Διαφάνι να βυθίζεται στο πένθος για ακόμη μία φορά. Στο τελευταίο και πιο συγκλονιστικό επεισόδιο της σεζόν στις Άγριες Μέλισσες, ο Μιλτιάδης πεθαίνει θυσιάζοντας της ζωή του, εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης.

Η καταστροφή και ο θάνατος συγκλονίζουν το χωριό και οι κάτοικοι ζητούν δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί. Έπειτα από αυτή τη μέρα τίποτα δεν θα είναι το ίδιο.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ