Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:29
26/5/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η Μυρσίνη βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Μυρσίνη διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. 

Η αυλαία πέφτει για φέτος στις Άγριες Μέλισσες με τον πιο άγριο τρόπο. Η Μυρσίνη Σεβαστού θα μάθει την αλήθεια και στη συνέχεια  σπέρνει τον θάνατο. Η δολοφονία του Σέργιου Σεβαστού από τις τρεις αδελφές Σταμίρη άλλαξε για πάντα τη ζωή τους. Εκείνες ως τώρα κράτησαν μυστικό το φόνο αλλά στα τελευταία επεισόδια η αλήθεια θα βγει στο φως με καταστροφικές συνέπειες.

Η Μυρσίνη διαβάζει το βιβλίο του Νικηφόρου και ανακαλύπτει όλη την αλήθεια. Καταρρέει από τα ψέματα που της έλεγαν τόσα χρόνια η Ελένη και η Δρόσω, αλλά κυρίως, νιώθει πιο έντονο μίσος για την Ασημίνα. Αποφασίζει, όμως, να κινηθεί στα σκοτάδια για να πάρει την εκδίκησή της. Θέλει να πληρώσουν και οι τρεις για τον θάνατο του Σέργιου.

Η Μυρσίνη ενημερώνει τον Δούκα κάθε λεπτομέρεια του φονικού του πρωτότοκου γιου τους και θολώνει από μίσος για τις τρεις αδελφές στις Άγριες Μέλισσες. Ο Κωνσταντής και ο Νικηφόρος μαθαίνουν πως οι γονείς τους ξέρουν την αλήθεια και σπεύδουν να προετοιμάσουν τις Σταμίρη. Εκείνες στέλνουν τον μικρό Σέργιο για λίγες μέρες στη Λάρισα, ώστε να είναι ασφαλής. Η Μυρσίνη ετοιμάζει για εκείνες την πιο σκληρή επίθεση.

Η Ελένη, η Ασημίνα και η Δρόσω, μαζί με τον Λάμπρο, τον Νικηφόρο, τον Κωνσταντή και τον Μιλτιάδη, είναι κλεισμένοι στο σπίτι των Σταμίρη. Η Μυρσίνη έχοντας στο πλευρό της τον Μελέτη, βάζει φωτιά θέλοντας να κάψει ζωντανές τις τρεις αδελφές. Δεν μπορούν να φανταστούν, όμως, τις τραγικές συνέπειες της πράξης τους στις Άγριες Μέλισσες.

Κάποιος αφήνει την τελευταία του πνοή εξαιτίας της εκδικητικής μανίας της Μυρσίνης. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συγκλονίσει το χωριό και όλοι ζητούν δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ