Άγριες Μέλισσες - Spoiler: H κακοποίηση του Βόσκαρη μέσα στη φυλακή και το ανατριχιαστικό τέλος | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:46
8/2/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: H κακοποίηση του Βόσκαρη μέσα στη φυλακή και το ανατριχιαστικό τέλος

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση...

 

Η αρχή του τέλους έχει ξεκινήσει για τον Βόσκαρη στις  Άγριες Μέλισσες και όσα θα συμβούν στην συνέχεια έρχονται στο φως. Η θεία δίκη φτάνει για τον σκληρό ήρωα που έκανε κόλαση τη ζωή της Ελένης και το τέλος του θα είναι σοκαριστικό. 

Διαβάστε παρακάτω όσα γράφει στην εφημερίδα ON Time η Σίσσυ Μενεγάτου για τις Άγριες Μέλισσες​.

Όπως έχουμε μάθει ο Μάνος Βόσκαρης θα δώσει τέλος στη ζωή του μέσα στις φυλακές όπου θα καταλήξει, η λύτρωση όμως δεν θα έρθει έτσι ανώδυνα. Οι σεναριογράφοι ετοιμάζουν μια ανατρεπτική… έξοδο για τον Βόσκαρη. Το τέλος του φτάνει και θα σοκάρει, γιατί θα είναι το ίδιο σκληρό όπως και αυτός.

Το τελευταίο παρ’ ολίγον θύμα του, η Σοφούλα, με την βοήθεια της Ελένης και του εισαγγελέα θα δώσει στον Βόσκαρη τη χαριστική βολή στις Άγριες Μέλισσες. Αυτή θα τον καταδώσει στη Χωροφυλακή. Στο δικαστήριο που θα γίνει θα φέρει σπουδαία στοιχεία για τον άντρα της. Συγκλονιστικές αναμένεται να είναι οι σκηνές και οι καταθέσεις στο δικαστήριο, όπου θα βγουν στο φως όλα τα εγκλήματα του Βόσκαρη.

Τα ενοχοποιητικά στοιχεία θα είναι ατράνταχτα κι αυτό για το οποίο πάσχιζε τόσα χρόνια η Ελένη θα γίνει πραγματικότητα. Ο Βόσκαρης θα καταδικαστεί να περάσει την υπόλοιπη ζωή του στη φυλακή. Θα περάσει τη σιδερόφρακτη πόρτα των φυλακών, αλλά η μοίρα θα παίξει στις Άγριες Μέλισσες σκληρό παιχνίδι.

Ο Μάνος Βόσκαρης, παλαιότερα, ήταν διευθυντής στις ανδρικές φυλακές Κέρκυρας. Για κακή του τύχη, λοιπόν, στη φυλακή τον περιμένουν παλιοί κρατούμενοι που τους έκανε τη ζωή τους κόλαση. Οι φυλακισμένοι θα αποφασίσουν να τον τιμωρήσουν με τον πιο σκληρό τρόπο. Θα τον κακοποιήσουν ευνουχίζοντάς τον και αφήνοντάς τον να πεθάνει μέσα σε φρικτούς πόνους από αιμορραγία!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ