Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης και ο πατέρας του μωρού | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:29
18/1/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η εγκυμοσύνη της Πηνελόπης και ο πατέρας του μωρού

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δυνατή πλοκή, καταιγιστικές εξελίξεις, συγκλονιστικές ερμηνείες, κινηματογραφική αισθητική.

Οι «Άγριες Μέλισσες» έρχονται ακόμη πιο ανατρεπτικές στα επόμενα επεισόδια.  

Σύμφωνα με spoiler του TV 24, η Πηνελόπη μένει έγκυος στο πρώτο της παιδί, ωστόσο, η χαρά που νιώθει διακατέχεται και από φόβο καθώς δεν γνωρίζει αν το παιδί που περιμένει είναι του Αλέξη ή του Μελέτη, με τον οποίο, την ίδια χρονική περίοδο με τον άντρα της, συνευρέθηκε ερωτικά μαζί του. Το χαρμόσυνο αυτό νέο φέρνει χαρά στο βαρύ κλίμα που επικρατεί στο σπίτι των Σεβαστών, με τον Δούκα να νιώθει συγκινημένος που η κόρη του θα του χαρίσει εγγονάκι.

Παράλληλα, η Πηνελόπη θα συμμαχήσει με τον σύζυγό της κατά του πατέρα της, καθώς ο Αλέξης θα της αποκαλύψει πως έχει στοιχεία εναντίον της οικογένειάς της. Η νεαρή κοπέλα θα συγκλονιστεί και θα έρθει σε σύγκρουση με τους δικούς της, ενώ θα βοηθήσει τον σύζυγό της στην προσπάθειά του να ξανανοίξει την υπόθεση της βιομηχανικής ζώνης.

Επίσης, η απόπειρα αυτοκτονίας της Δόμνας που δεν θα αντέξει τον χωρισμό της με τον Κωνσταντή, ταράζει την οικογένεια Σεβαστών. Μετά αυτό ο πατέρας της, ο Θέμελης, κάνει ανώνυμα καταγγελία για την παράνομη επιχείρηση του Κωνσταντή και του Μελέτη.

Τέλος, ο Μελέτης αποκαλύπτει στον Κωνσταντή πως πιστεύει ότι η Δόμνα είναι αδερφή του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ