Άγριες Μέλισσες Spoiler: H εγκυμοσύνη της Ελένης - Είναι του Λάμπρου το παιδί; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:07
9/6/2021

Άγριες Μέλισσες Spoiler: H εγκυμοσύνη της Ελένης - Είναι του Λάμπρου το παιδί;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ακόμα πιο δυναμικά αναμένεται να επιστρέψουν οι Άγριες Μέλισσες στο τηλεοπτικό αέρα του ΑΝΤ1 τον ερχόμενο Σεπτέμβριο. 

Η σχέση του Λάμπρου και της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες θα βρεθεί ξανά σε τεντωμένο σκοινί παρά το ευτυχισμένο φινάλε που είχαν στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου.

Μαρία Κίτσου και Δημήτρης Γκοτσόπουλος θα ζήσουν ευτυχισμένα μονάχα στις διακοπές που θα κάνουν τώρα το καλοκαίρι. Στον 3ο κύκλο θα δούμε και την εγκυμοσύνη της Ελένης και κάπου εκεί θα ζώσουν τα μαύρα φίδια τον Λάμπρο καθώς ο πρώτος αραβωνιαστικός της πρώτης θα φέρει τα πάνω κάτω. 

Το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ έχει η εφημερίδα OΝ time:  Το ζευγάρι που θα υποφέρει περισσότερο στις Άγριες Μέλισσες είναι και πάλι ο Λάμπρος με τη Λενιώ και όχι μόνο από την εξορία στη Λέρο, όπου θα τους στείλει η Χούντα. Θα επιστρέψει ο πρώην αρραβωνιαστικός της Λενιώς, ο Ζάχος (ήδη αναζητούν όμορφο θεατρικό ηθοποιό, αντάξιο του Δημήτρη Γκοτσόπουλου), ο οποίος θα τη διεκδικήσει. Η Ελένη, απ’ ότι θα φανεί, δεν τον ξέχασε ποτέ.

Κάπου εκεί θα… σκάσει και η εγκυμοσύνη της Λενιώς στις Άγριες Μέλισσες και όπως γράφει η εφημερίδα, θα τον… ζώσουν τα φίδια τον Λάμπρο, όταν καταλάβει ότι η γυναίκα του έχει πάρε δώσε με τον πρώτο της μεγάλο έρωτα. Εκεί που το ζευγάρι πιστεύει ότι πέρασαν όλα, τελικά τα δυσκολότερα είναι μπροστά τους.

Σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής για τον 3ο κύκλο στις Άγριες Μέλισσες, η Χούντα πρώτα θα στείλει εξορία τον Λάμπρο και έτσι η Ελένη θα μείνει ολομόναχη να παλεύει, ενώ δεν θα την αφήσει αδιάφορη η ερωτική προσέγγιση του πρώην αρραβωνιαστικού της.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ