Άγριες Μέλισσες - Spoiler: H Ασημίνα επιστρέφει στο πατρικό της και η ζωή της γίνεται κόλαση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:44
18/3/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: H Ασημίνα επιστρέφει στο πατρικό της και η ζωή της γίνεται κόλαση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Νικηφόρος φτάνει στο σπίτι των τριών αδελφών και με τα λόγια του αποκαλύπτει την ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού. 

Απρόβλεπτη και ανατρεπτική η συνέχεια της σειράς Άγριες Μέλισσες. Στον δρόμο προς την κόλαση φαίνεται να βαδίζουν Ασημίνα, Δρόσω και Νικηφόρος στα επόμενα επεισόδια της σειράς εποχής του ΑΝΤ1. Όλα αρχίζουν όταν η Ασημίνα επιστρέφει στο πατρικό της και συμμαχεί με την Δρόσω εναντίον του Νικηφόρου. 

Η επιμονή της Ασημίνας να επιστρέψουν από το Παρίσι στο Διαφάνι την φέρνει αντιμέτωπη με τον Νικηφόρο, ο οποίος παίρνει μια αναπάντεχη απόφαση. Το διαζύγιο και ο χωρισμός είναι μονόδρομος για εκείνον.

Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αποκαλύπτει το περιοδικό TV O’CLOCK: 

Ο Νικηφόρος θα κάνει τα πάντα για να κρατήσει τον Σέργιο κοντά του. Επιστρέφει στο αρχοντικό των Σεβαστών με τον μικρό και ανακοινώνει στην οικογένειά του την απόφασή του να χωρίσει και να κρατήσει εκείνος το παιδί. Όλοι πέφτουν από τα σύννεφα.

Η Ελένη γίνεται έξαλλη και φοβάται ότι οι αδελφές της θα χάσουν το παιδί. Η Ασημίνα δεν είναι διατεθειμένη να χάσει τον Σέργιο από τη ζωή της, ξέρει ότι μόνη της δεν μπορεί να νικήσει τον Νικηφόρο και επιστρέφει στις αδελφές της. Ο Νικηφόρος ενημερώνει τον Σέργιο για την απόφασή του και η αντίδραση του μικρού στις θα αναστατώσει ιδιαίτερα την οικογένεια.

Ο Νικηφόρος φτάνει στο σπίτι των τριών αδελφών και με τα λόγια του αποκαλύπτει την ζοφερή πραγματικότητα που περιμένει τα κορίτσια ως προς την επιμέλεια του μικρού. Η Ελένη και ο Λάμπρος δεν καταφέρνουν να του αλλάξουν γνώμη και η Ασημίνα βρίσκεται σε απόγνωση, καθώς δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι των Σεβαστών.

Τότε η Δρόσω προτείνει στην αδελφή της να διεκδικήσουν από κοινού την επιμέλεια. Να βάλουν τις διαφορές τους στην άκρη και να αρχίσουν μαζί δικαστικό αγώνα ενάντια στον Νικηφόρο. Για πρώτη φορά έπειτα από πολλά χρόνια, Δρόσω και Ασημίνα έχουν έναν κοινό στόχο στις Άγριες Μέλισσες. Την ίδια στιγμή, η αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών είναι πολύ μεγάλη, καθώς ο Σέργιος δεν δέχεται το διαζύγιο των γονιών του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ