Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αποκαλυπτική συνέχεια για τον Mελέτη ο οποίος βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:37
15/4/2021

Άγριες Μέλισσες - Spoiler: Η αποκαλυπτική συνέχεια για τον Mελέτη ο οποίος βρίσκεται μπροστά στην αλήθεια

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

«Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Θέμελης βίασε την Ανέτ και έτσι έμεινε έγκυος εκείνη...»

Ο Μελέτης έχει περάσει πολλά και η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες αναμένεται να εκπλήξει για άλλη μια φορά το φανατικό κοινό της σειράς. Ο ήρωας της δημοφιλούς σειράς αναμένεται να μάθει τα πάντα για τον βιασμό της Ανέτ στις και πως ο Δούκας ήταν αυτός που σκότωσε τον Θέμελη. Ο θάνατος του πατέρα του ήρθε για να τον συγκλονίσει και να τον γεμίσει με θλίψη και πολλά ερωτηματικά.

Η συνέχεια στις Άγριες Μέλισσες σύμφωνα με το περιοδικό TV O’CLOCK: 

O Μελέτης θα καταφέρει να φτάσει στην αλήθεια. Μαθαίνει πως ο Δούκας είναι ο δολοφόνος του πατέρα του και σοκάρεται. Από τη μία θέλει να το κάνει να πληρώσει, από την άλλη ξέρει πως ο Δούκας δεν θα έφτανε ποτέ σε αυτό το σημείο αν δεν είχε λόγο.

Ο Μελέτης ανακαλύπτει πως ο Θέμελης βίασε την Ανέτ και έτσι έμεινε έγκυος εκείνη. Ο νεαρός χάνει τη γη κάτω από τα πόδια του, στις Άγριες Μέλισσες. Δεν ξέρει τι να κάνει και από πού να πιαστεί, ποιον να δικαιολογήσει και ποιον να κατηγορήσει. Ακόμη μια φορά ο κόσμος του γκρεμίζεται. Υποφέρει που σκέφτεται τι πέρασε η Ανέτ στα χέρια του Θέμελη, αλλά από την άλλη δεν μπορεί να διαχειριστεί πως ο Δούκας σκότωσε τον πατέρα του.

Η Ανέτ θα προσπαθήσει να μείνει δίπλα του και να τον στηρίξει, αλλά ο Μελέτης είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο για εκείνον, καθώς νιώθει και πάλι απογοήτευση και προδομένος, ενώ βράζει από θυμό.

Όσο πλησιάζουμε προς την ολοκλήρωση του δεύτερου κύκλου της σειράς, πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι μεγάλες ανατροπές που θα δούμε στις ιστορίες, όπως και η ολοκλήρωση πολλών εξ αυτών με την ταυτόχρονη αποχώρηση κάποιων από τους πρωταγωνιστές που βλέπουμε στις Άγριες Μέλισσες όλο αυτό το διάστημα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ