Άγριες Μέλισσες: Spoiler βόμβα για το θάνατο του Μελέτη και τεσσάρων ακόμη ηρώων | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:16
27/4/2021

Άγριες Μέλισσες: Spoiler βόμβα για το θάνατο του Μελέτη και τεσσάρων ακόμη ηρώων

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο χρόνος μετράει αντίστροφά για το φινάλε του δεύτερου κύκλου της σειράς Άγριες Μέλισσες και οι ανατροπές μέχρι και την τελευταία σκηνή θα είναι πολλές. 

Ο θάνατος θα χτυπήσει για τα καλά τις Άγριες Μέλισσες και σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, οι ήρωες που θα έχουν τραγικό τέλος είναι πέντε. 

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Epsresso για τις Άγριες Μέλισσες, ο θεσσαλικός κάμπος θα δεχτεί στη γη του τους: Μιλτιάδη Σεβαστό, Εισαγγελέα Γραμματικό, Ανέτ Ρουσώ, Μάνο Βόσκαρη αλλά και τον Μελέτη! 

Ο Μιλτιάδης θα μπει στο ψυχιατρείο, όταν ο Μελέτης, σε μια συμπλοκή τους στον συνεταιρισμό, θα του ψιθυρίσει στο αφτί ότι αυτός σκότωσε τον Γιάννο, με αποτέλεσμα να πάθει νευρικό κλονισμό. Οι σεναριογράφοι στις Άγριες Μέλισσες θέλουν να λυτρώσουν αυτόν τον χαρακτήρα κι έτσι θα τον δούμε να πεθαίνει ηρωικά στο ψυχιατρείο.

Πληροφορίες θέλουν τον Μιλτιάδη πριν από τον εγκλεισμό του να σκοτώνει τον Μελέτη. Η Ανέτ, βλέποντας νεκρό τον γιο της και τον αδελφό της στο ψυχιατρείο, πεθαίνει από ανακοπή καρδιάς. Την ίδια στιγμή, ο Μάνος Βόσκαρης, όταν θα μαθευτεί ένα μεγάλο οικογενειακό του μυστικό, θα δώσει τέλος στη ζωή του, βουτηγμένος στις τύψεις.

Ο Αλέξης Γραμματικός, ενώ ερευνά τον θάνατο του Θέμελη θα χάσει τη ζωή του σε καρτέρι θανάτου από μέλη της ακροδεξιάς οργάνωσης. Η Πηνελόπη βυθίζεται σε θλίψη.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ